Foto bij training.

gave photo he? (dat is mijn kat)
Phytonoog kwam aan aan het Leidershol. Beerster vroeg: "Phytonoog, waar heb jij gezeten?" phytonoog keek hem aan. hij antwoorde: op patroulle, hoge Beerster.Beerster schreeuwde: "leugenaar!!!, welke domme muizenbrein gaat er in het midden van de nacht op patroulle?
waar zat je? Phytonoog durde het niet zeggen. deze arme bruine kater kon dat niet aan. hij was een halfclankat. zijn moeder was de leider van de windclan: Bontster. zijn vadeer van de schaduwclan was een paar weken overleden aan groenhoest. hij wist het nog maar een dag dat zijn echte moeder Bontster was. hoe zou beerster reageren als hij wist dat hij een halfclankat was? phytonoog moest de waarheid vertellen.
"in het windclanterritorium" waarvoor? vroeg beerster al direct.
phytonoog moest nu een leugen vertellen. Hij zei zonder idee wat hij zei: op verkenning. hij wist niet dat Beerster die nacht ook op verkenning was geweest bij de rivierclan maar Beerster zei: ga nu maar Valkpoot trainen. je verwaarloost haar.

in het leerlingen hol zaten drie katten. : Valkpoot: een goede jager en uitstekende vechter, haar broer Zebrapoot, een iets rustigere maar als het er op aankomt verdedigte hij zijn clan als een beer.
en dan ook nog vlekpoot: een trouwe leerling . Zebrapoot had al getraind in de trainings kuil met zijn mentor Grauwhart, de commandant.
nu zat hij rusting zijn kwartel op te etien met Vlekpoot. Valkpoot rekte zich uit en gaf haar boer een lek. dan liep ze uit het hol. daar kwam Phytonoog al af. Valkpoot is heel nieuwsgierig. ze vroeg? zeg, mentor, waar zat jij ? maar Phytonoog zei alleen maar. een spediale taak.
"van Beerster?"
waauwwww........
phytonoog begon over iets anders. vandaag oefenen we op jagen. maar eerst verstop ik me en jij moet me zien te vinden met je neus. Phytonoog dacht dat valkpoot dat niet goed zou kunnen en hij liep naar het windclanterritorium. maar hij had het mis. Valkpoot had een goede neus en ze was nieuwsgierig.dus ze liep haar neus achterna e onderweg rook ze nog een andere geur; o, dat is een muis.... ze zocht even met haar arendsogen en vond hem snel.ze bukte zich, sloop er naar stond in jachthouding en........ boef!!!! er kwam een kat tegen haar aan springen. Zebrapoot. Valkpoot zei: zeg, ik had bijna een muis!!
"sorry, maar ik zou ook wel een muis lusten"
zei hij en keek zijn zus smekend aan. " dat doen we later wel" zei Valkpoot. maar nu moet ik Phytonoog zoeken. Help je mee?
graag, zei zebrapoot. en dus liepen ze samen richting windclan territorium. maar ze hoorden achter zich geritsel..... o,nee!! dacht Zebrapoot. dat is vast een windclanpatroulle!.
Valkpoot zei: verstop je!, en ze liep vlug weg. het geritsel kwam dichterbij.... zou de windclanpatroulle Zebrapoot kunnen ruiken????

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen