De volgende ochtend stap ik met een lach het schoolplein op. IK kijk rond en zie al snel Niall zijn blonde lokken. Ik lach even en loop toch maar naar mijn vrienden. “Emma, kun jij aan Niall’s lessenrooster geraken?” vraag ik. “Ook een goedemorgen Justin, en tuurlijk kan ik dat. Waarom eigenlijk?” zet ze met een glimlach. “Gewoon.” Ze zucht maar knikt toch. Emma staat op en loopt richting Niall. Ze begint een gesprek en ik lach even. Sociale vrienden hebben is wel handig en zeker als dat een meisje is, bijna overal zijn ze welkom. “Wat is Emma aan het doen?” Hoor ik plots naast me. “Niall zijn lessenrooster voor me vragen.” Zeg ik “Oh, op die manier” ik knik. Even later komt Emma met een lach terug. “Hier heb je het.” Zegt ze terwijl ze me een verkreukeld papier gaf. “Gaf hij je zomaar zijn lessenrooster?” “Ja, Ik zei dat ik het mijne kwijt was en dat niemand van mijn vrienden dezelfde lessen als ik had. En omdat zijn rooster bijna altijd hetzelfde is, of ik het mocht lenen. Hij zei dat hij wel bij Harry zou kijken.” Ik grinnik. “Je bent geniaal Emma.” Ze grinnikt. “Dat weet ik Bieber.” Ik kijk naar het rooster. Biologie hebben we samen. Ik lach. “Moeten we niet in groepjes een werkje maken voor Biologie?” Iedereen knikt. Ik weet al wie straks mijn partner wordt.

In de middag loop ik naar Niall en Harry die rustig aan tafel zitten. “Niall, vanavond werken we aan die opdracht, ik zie je om 5 uur bij jou thuis.” Niall kijkt me aan. “Kun je dat niet wat beleefder vragen?” Harry kijk Niall met grote ogen aan. Ik zucht “ok”, Niall zullen we vanavond aan dat werkstuk werken, om 5 uur bij jou?” Niall knikt goedkeurend “Ik wacht op je na school.” Zegt hij. IK lach en draai me om en loop terug naar mijn vrienden. Wat deed je bij Harry?” “Niets.” “Ja en dat moet ik geloven, je toont wel veel in Niall. Ben je misschien ook 1 zoals Harry?” zegt Mick arrogant. Ik zuchte. “Dan denk je dat toch lekker!” antwoord ik boos. Mick kijkt me aan. De bel gaat en Mick kijkt me boos aan. “Na school krijgen we je nog wel.” Zegt hij terwijl hij weg stapt. Ik kijk hem na, nu kan ik beter toegeven dat ik homo en, wat is het verschil. Uit de groep vliegen omdat ze denken dat ik het ben, of omdat ik het echt ben? Ik draai me om en loop naar de les.

Na school loop ik naar de fietsenstalling,waar iedereen weg is, dat komt ervan als je later naar buiten komt. ik schrik door een hand dat op mijn schouder ligt. Ik draai me om en kijk in het gezicht van Mick die me arrogant aankijk. Voor ik het goed en wel besef krijg ik een vuist in mijn gezicht. IK val op de grond. Mick geeft me een trap en stapt dan lachend naar buiten. Ik kreun en blijf liggen. Even later hoor ik een stem door de fietsenstalling galmen. “Justin? Je ging toch mee naar huis?” “Ja” roep ik terug. Niall merkt me op en snelt naar me toe. “Wat is er gebeurt.” Zegt hij geschrokken. “Mick.” Kreun ik terwijl ik rechtsta. Niall draait met zijn ogen. “Ze waren toch jouw vrienden?” vraagt hij. “Blijkbaar toch niet.” Antwoord ik. “Kom mee, Louis heeft al vaak Harry zijn wondes verzorgt.” Zegt hij terwijl hij me ondersteunt.

Het worden dus 3 delen, omdat ik dat makkelijker vond. Hoop dat jullie 3 delen leuk vinden. veel plezier!

Reageer (2)

  • 4everNiall

    Ohhh gosh snel verder!!!

    1 decennium geleden
  • AnneMalik

    Goed geschreven!
    Ik kan niet wachten tot het volgende deel (: x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen