Foto bij 135. || Rainbows ||

Ik dacht na over mijn opties, en besloot dat ik optie 3 ging kiezen. Al maakte ik me wel wat zorgen over het feit dat ik dan bij Justin omhoog door het raam moest. Hoe ging ik dat met krukken voor elkaar krijgen?!
"Ik ga wel even mee na-" begon Cat en klikte haar gordel al los. We stonden voor luke's huis. "Hohoho niks daarvan jongedame. Jij gaat met mij mee en legt me eens haarfijn uit waarom jij weer aan de graffiti bent gegaan." zei Liss streng. Cat zuchtte en zakte geïrriteerd verder onderuit. "Dan spreek k je nog Niall." zei ze en gaf me onhandig een knuffel. Ik glimlachte naar haar en stapte met nijn krukken de auto uit. Waarschijnlijk was met krukken lopen voor mij net zo gevaarlijk als traplopen... Ik was een erg onhandig persoontje.
Ik hupste de stoep op en verloor bijna mijn evenwicht. Na nog twee sprongen stond ik onder Justin's zolderraam. Fuck.
Er stond een rozenstruik tegen een soort hek met ruiten. De perfecte trap. Maar die kutkrukken kreeg ik met geen mogelijkheid naar boven. Ik slaakte een diepe zucht van frustratie en gooide mijn krukken in de rozenstruik. Die vond ik morgen vast wel weer terug. Ik probeerde op mijn voet te staan. Het deed zeer, maar ik had het er wel voor over. Alleen even hier naar boven klimmen. Het huis was bijna 8 meter hoog, en Justin's raam zat op ongeveer 7 meter. Ik begon aan de klim en beet zo hard op mijn lip, dat ik de pijn in mijn enkel minder voelde.
Nog een paar stappen en ik was boven. Ik hoorde het raam open gaan en precies op dat moment greep ik met mijn linker hand in een dikke doorn. Ik liet in een reflex het hek los.

Reageer (9)

  • BabyWhale

    -___-

    1 decennium geleden
  • Triplet

    NONONONONONO, just NO. Ik wil weten wat er gaat gebeuren omg, superBieber gaat 'm redden ? Maar ik zag dat ik nog een pb had van jou, dus nog een hoofdstukje YAY. ^^

    1 decennium geleden
  • BrokenCircle

    CLIFFHANGER O.O
    NO NO JUST NO! Nee please...

    You know...
    Mijn vriendje heeft het uitgemaakt.. Er zijn personen die tegen hem zeiden dat ik slecht voor hem ben. Like, ik ben nu gebroken enzo en zit hier met een bak ijs.. Wauw.. Forever alone I guess...

    1 decennium geleden
  • Directionem

    Waarom gaat Niall niet gewoon langs de trap naar Justin? Xx.

    1 decennium geleden
  • IronRainbow

    NO !
    Waarom stop je net hier? o.o ksjhfliehf[230rt9u34ghieruhpqfd.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen