Foto bij 136. || Rainbows ||

yeah k zit ik Gent, ben naar de IKEA geweest :) vanmiddag als k thuisben begin k met de regenboog :D omg de ober is bang voor bijen xD hij rent de hele tijd naar binnen alsie een bij ziet en slaat met menukaarten in het rond xD
(H)

Mijn rechterhand kon al het gewicht niet aan en stond op het punt weg te glijden, toen mijn pols werd beet gepakt. Mijn hart ging als een razende tekeer. Als ik hier naar beneden gedonderd was, zou ik wel meer mankementjes hebben dan alleen mijn enkelgewrichts bandendinges gescheurd. "Niall, WTF, doe je daar?!" vroeg Justin geschrokken. Ik hing hier maar een beetje. En in plaats van me eerst binnen te halen, zoals elk normaal mens zou doen, vroeg Justin natuurlijk eerst dit en liet me hangen. "Haal me alsjeblieft omhoog." smeekte ik hem en slikte toen ik naar beneden keek. Justin hees me, alsof ik een veertje was, naar binnen en ving me op toen ik over de rand van het raam naar binnen kukkelde. "Thanks." zei ik oprecht dankbaar. Hij had zojuist denk ik mijn leven gered. He's my hero.
But he already was my hero... He stole something of me, but it belongs to him, I guess. It's my heart.
"Youre my hero." zei ik en drukte een kusje op zijn lippen. "Oké? No problemo babe." grinnikte Justin en tilde me naar zijn bed. Hij keek meteen verbaasd naar mijn enkel en keek daarna afwachtend. Hij wou duidelijk een uitleg hebben. Voor de enkel, én voor het feit dat ik die handige uitvinding genaamd de; 'deur' niet gebruikte.
"Nou... Ik heb een soort van mijn enkelbandgewrichtsdinges gescheurd, toen ik uit het raam viel..." mompelde ik en ik had een nieuwe hobby gevonden. Naar Justin's blote voeten kijken. Het was een simpele hobby, koste geen geld, en ik kon het vast urenlang doen. Het was best speciaal, van die voeten was maar 1 paar op de hele wereld. Ze waren mooi en zacht, precies dezelfde kleur als de rest van zijn huid. Geen 1 oneffenheid te zien. Ze waren bijna net zo perfect als de rest van Justin.

Reageer (6)

  • Appelpudding

    wooow mijn pb stond vol met mailtjes dus heb net alles ff gelezen haha nja nee ik was begonnen bij jou omdat jij de meeste had gestuurd && omdat ik wou weten hoe het afliep && omg Niall je doet me denken aan mijn zus hahah die breekt/scheurt/kneust altijd alles en als ik 1x keihard val is het alleen maar ligt gekneust of een schaafwond ik bedoel HEY HOUD JE HOOFD KOEL MET ALLES WAT JE DOEN ;D oke stomme reclame... jupp je krijgt een lange reactie omdat ik al te lang niet meer heb gereageerd en ik blij ben met het feit dat in EINDELIJK een computer heb nja laptop.. sorry iPod maar je faalt gewoon als het om reacties geven gaat dusja.. als ik je nog geen KUDO had gegeven vandaag krijg je er nu één kortom: ME LIKES THIS STORY AND ME HAVE BAD ENGLISH SHIT SOMETHING SO ga snel verder :)
    xx'

    1 decennium geleden
  • lalalia

    aaaaawww zoo schattig! Hebben we kans op een 16+ stukje??? (A)x

    1 decennium geleden
  • Bellum

    OMGG!!
    SUPER SWEET!
    Niall moet je hem wel kussen he ;p

    1 decennium geleden
  • KIMJIWON

    OMG ZOO CUTE OMG NIALL KUS HEM DAN VIND IE HET WEER GOED!!!

    OMG DIE OBER IS GENIAAL!! :D

    Xxxx

    1 decennium geleden
  • philtatos

    perfecte voete, woohoo wie wil dat nou niet (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen