Ik kijk Niall aan. “Niall, doet het pijn?” Niall kijkt me kwaad aan. “Nee het voelt geweldig” zegt hij sarcastisch. Hij heeft een blauw oog en zijn lip staat dik en opgezwollen, uit zijn neus stroomt bloed, en dat is alleen nog maar zijn gezicht. Dat moet inderdaad gewoon heel veel pijn doen. Ik zucht. “Ik dacht dat we eraan konden ontsnappen.” Mompel ik meer tegen mezelf dan tegen Niall. “Ja, weet ik. Zeg Je bent precies helemaal niet zo hard aan gepakt.” Ik kijk Niall aan. “Nee Louis vroeg me iets voor hem te doen.” Zeg ik. Niall kijkt me met een veel betekende blik aan, ik schud mijn hoofd. “Ik vertel het later wel.” Fluister ik voor ik uit de kar spring. Niall springt achter me aan. Sloom stappen we naar huis. Van zodra ik binnenstap, hoor ik Eleanor op ons afstormen. “Wat is er gebeurt?” vraagt ze paniekerig. “Wat denk je?” mompelt Niall chagrijnig. “We kwamen Heer Liam en zijn bende tegen.” Mompel ik als antwoord. Eleanor haar ogen worden groot. “Het zijn ook echt een bende onbeschofte.” Zegt ze terwijl ze een kom met water pakt en Niall zijn gezicht verzorgt. Ik knik.

Niall is al vroeg naar huis gegaan, omdat hij hoofdpijn had. Hij kan dan beter wat slapen, dan kan hij morgen weer werken. Ik denk terug aan wat heer Louis zei. “Eleanor, Wat vind jij van heer Louis?” Vraag ik stilletjes ze kijkt me raar aan. “Hij is onbeschoft heeft geen respect, en denkt dat hij alles en iedereen kan krijgen. Waar komt die vraag trouwens vandaan, Hazza?” ik haal mijn schouders op. “Ik hoorde ze praten in de pub voor we in elkaar getrapt werden, hij was over jou aan het praten.” Mijn zus haar ogen worden groot. “Wat zei hij?” “Hij zei dat hij je ontzettend knap vond. Heer Zayn zei dat hij je uit moest vragen, dat je toch niet kon weigeren.” Mompel ik. “Zie je, ik zei het, ze hebben voor niets of niemand respect.” “Maar Heer Louis zei dat hij je niet wou afschrikken dus dat hij je niet wil dwingen.” Eleanor krijgt een lach. “Zei hij dat echt?” ik knik. “Blij dan moet ik me niet bedreigt voelen.” Zegt ze met een grote lach op haar gezicht voor ze zich weer omdraait om de kan water te vullen.

Hier is dan de Harry pov. Meestal schrijft thisisjustme deze pov, maar aan de hand zij nu niet kan schrijven, doe ik het even.trouwens ik ben niet gewoon om deze pov te schrijven, dus sorry als hij iets minder is. Bedankt voor jullie geduld. Jullie zijn echt geweldig!
Veel leesplezier!

Reageer (2)

  • Niallerslove

    Hij is helemaal niet minder!!
    Ik hou van je verhaal echt :)
    Snel verder omg pleas?? <3

    1 decennium geleden
  • Justme96

    Dit is helemaal niet minder!!!! ik ben zoo gek op dit verhaal!!!!! snel verder please!!(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen