Foto bij Chapter 53- Cry For You, Larry Stylinson

oké! hello dear! Mijn lieve schatten! Ik voel me noodgedwongen om vandaag nog een hoofdstuk te posten, want morgen is een verschrikkelijke dag voor sommigen? Niet? xxx dus,,,, hier komt het deel. ENJOY BECAUSE I LOVA YA!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (16)

  • Paardenvriend

    Hey hey hey... Wacht eens even!!
    Louis wijst de zoen van Hazz de heletijd af als er meerdere mensen bij zijn. En nu opeens leg ik de link met het snijden. (Waarschijnlijk klopt hier geen drol van...) Misschien is LouLou heel erg gepest omdat hij op jongens valt en is daar door zich zelf gaan haten en is zich zelf gaan snijden. En nu durft hij niet in het open baar te zoenen met Hazz omdat hij gewoon bang is. (Ik vind mezelf nu super slim.)

    7 jaar geleden
  • Niallerslove

    Ik moet naar school, mweeh :(
    Ik hou van je verhaal haha snell verder!

    1 decennium geleden
  • Triplet

    AND WE LOVE YA TOO ! Ja, gewoon, omdat het kan. Dit is een voorbeeld van mijn awkward reacties... Haha ik spam je. Sorry. ;a

    1 decennium geleden
  • Triplet

    Oke ik had dus echt zin om hier een reactie te plaatsen voor de enige leuke bloemkool, maar dat zou waarschijnlijk een nogal iets te enthausiaste of genante worden, dus ik hou me in haha. En ik kan nu even niet kudoen want dan klik ik 4748493737 keer over and over again op die &$&#*@?advertentie. Ik hou alleen van reclame als er leuke mensen in zitten haha bijvoorbeeld Edwin van der Sar. $ En weet je waar die reclame over ging ? ...... Over kaas. KAAS. Omfg ik moest zo lachen. ^^

    1 decennium geleden
  • Triplet

    Loulou toch haha. Ik heb gelukkig nog een weekje. Omfg je herinnert me aan school. Don't you ever try to do that again please. ):

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen