Foto bij Q&A

Whahaha sorry dat het zo lang duurde, ik kreeg een paar dingetjes eerst niet voor elkaar....
HIER IS DE Q&A waar jullie om vroegen, bedankt voor alle te gekke vragen! (yeah)
luff jullie (H)

Mueslix-HEERSBEESTJE;

1; Geen JB luisteren of geen 1D luisteren?

DAS FLAUW! Maar als ik echt moest kiezen... Zou ik JB niet luisteren i.p.v. 1D niet....

2; Roze of paarse nagellak?

Ik haat roze! xD dus das makkelijk gekozen; PAARS

3; Met Justin, Chaz en Ryan op tour gaan of met heel 1D?

Hhhmmmm met heel 1D, met Chaz&Ryan heb ik niet zoveel eerlijk gezegd... En ik heb een paar dingen die ik met 1D altijd al heb willen doen!
A; Hazza's haar aaien :9~
B; Met Niall wedstrijdje Oreo's eten
C; Met Liam kletsen over random dingen
D; Met Louis van een mega waterglijbaan in een bootje in de vorm van een groene banaan.
E; Met Zayn het grootste graffiti kunstwerk OOIT maken :)
F; Met alle boys in de Londen Eye
G; Met Hazza een heel lief poesje kopen (H)

4; Welke 1D bromance vind je het leukst?

Ik ben groot fan van Larry Stylinson, Jiall Boran, Ziall Moran, & Ziam Palik, (de leukste vind ik Larry Stylinson, omdat ik daar stiekem heilig in geloof (A))

5; Kunnen zingen of kunnen dansen?

Kunnen zingen. Ik kan niet zingen en niet dansen, maar ik kom liever ver met zingen dan met dansen. Als ik beroemd word met zingen kan ik miss ooit met 1 van mn idolen zingen :9~

6; In de gevangenis zitten voor een maand of een jaar huisarrest?

Een jaar huisarrest. De gevangenis is luxe tegenwoordig, met tv enzo. Maar ik hou van lekker eten, en ik kan niet leven zonder schrijven of muziek.

7; Een ketting of een armband?

Ketting, armbanden raak ik altijd kwijt....(Al ben ik die die ik nu om heb nog niet kwijt! Het is een zilver klavertje vier :)) En ik maak groot deel van mn kettingen zelf, dus dat vind ik ook leuk om te dragen (A)

8; Waar haal je al die inspiratie vandaan????

Das een goeie.... Geen idee eigenlijk. Ik krijg werkelijk inspi van ALLES. Meestal heb ik het probleem dat k te veel inspi heb. Dan begin ik vrolijk aan een nieuw verhaal, een paar dagen later heb ik weer inspi voor een ander verhaal en begin ik daaraan. Zo vergeet ik de vorige en maak ik dus veel stories niet af. Die zet ik dan nooit online, omdat ik het anders sneu vind voor de mensen die het willen lezen...

9; Hoe zie je eruit? (Foto? ;$)

Omg, ik heb blond krullend haar, blauwe ogen (soms groen, hangt af van het licht...) Ik ben 1,72 lang (ongeveer),.....Ik sta altijd slecht op foto's....


(Hij is scheef... En ik kijk chagi.... En k had een badhairday... En again, ik keek chagi.... OKEY DIT IS ZO EEN SLECHTE FOTO xD)

10; Vond je de vragen leuk?

Jazekerrrr (cool)


Emrys-HEERSBEESTJE

1; Heb je huisdieren? Zo ja WHUUT? En zo nee, wat voor huisdier zou je willen als je ooit mocht kiezen uit alle dieren die er bestaan, en dan ook werkelijk alle ook eenhoorns en I dunno wat nog meer.

Ik heb twee katten. Ceasar&Bennie, twee katers. Bennie is 17, en mager met zwart en een wit buikje en witte pootjes. Ceasar is 3, grijs met een witte buik en witte pootjes. Hij is mega dik en lui. (Hij weegt 9 kilo.)
We hebben in huis ook nog een aquarium. Daar hebben we meer dan een miljoen guppen in, garnalen, een algen eter en twee meervallen. De kat van de buren is ook een soort van onze kat, zijn eigen baasje is nooit thuis, en wij geven hem eten. (Was een heeeeel slecht idee want dat mormel maakt heel veel lawaai en vermoord kikkers... :()

En k heb altijd al een tijger gewild :D Maar een paarse eenhoorn met een gouden hoorn vind ik ook wel heel awesome (cool)

2; Wie vind je beter, Nialler of Justin?

BETER, is niet het goede woord denk ik... Ik vind ze allebei echt geweldig, maar elk op een andere manier. Niall is schattig, en Justin is sexy, a great team. Maar als ik moest kiezen koos ik denk ik Niall ;)

3; Als je ooit moest kiezen tussen elk dag een uur opera luisteren of nooit meer 1D/JB luisteren wat zou je dan kiezen?

Elke dag een uur opera natuurlijk! Waarschijnlijk vind ik het na een week zo saai worden dat ik mee ga bleren om mijn huisgenoten te irriteren. Heb k er nog wat lol van xD

4; Regenbogen of lieveheersbeestjes?

Das een moeilijke... Ik denk Regenbogen. Het maakt iedereen vrolijk en het betekend dat het gestopt is met regenen :) Het is ook een teken voor Homo's, nog een reden om er respect voor te hebben ;) En een Heersbeestje heeft ooit op mijn hand gepist :(


Perv-HEERSBEESTJE

1; Wat zou je doen als opeens een regenboogkleurige nudist uit de kast kwam en de limbo begint te dansen?

Mee gaan dansen (yeah)

2; Wie wil je liever in je bed, Niall, Justin of die zwerver die in zijn onderbroek de macarena danst en paars is ofzo?

Justin :9~ *deze meid van 13 krijgt opeens vieeeeze gedachten....*


XxParanoidxX-HEERSBEESTJE

1; Wat is je lievelings drinken?

SPRITE! Of Breskov sok :9~ (=Perzik sap in het Sloveens... K proefte het voor het eerst in Slovenie, dus vanaf toen noemden we het altijd Breskov Sok :) Het is zoet, verslavend en je word er super melig van :) je kunt het in NL alleen kopen bij de Lidl. of in restaurands. Als je het ergens anders koopt ist niet lekker....)

2; In welke film of serie zou jij graag eens een rol willen spelen? En welke rol zou dat dan zijn?

Uhum, ik ben als de dood voor teveel aandacht, maar als het niet voor livepubliek is zou k t denk ik wel durven. Ik ken eigenlijk geen nederlandse series waar k in zou willen spelen... Dus ik zal mn engels behoorlijk bij moeten spijkeren. Ik vind Dance Acedemy leuk, ik vind alle dans films ook altijd leuk. (Ik kijk Dance Acedemy eigenlijk vooral omdat die Jordan Rodrigues super sexy is xD)
In Dance Acedemy zou ik denk ik Kat wel willen spelen, omdat ze gwn geniaal is :) al kan ik voor geen meter dansen...
Ik zou in Twilight ook wel een rol willen hebben, ik denk alleen niet dat ik bella wil zijn. Die rol is voor Kristen op dr buik geschreven. Ik denk dat ik Angela wel zou willen zijn :) Of Renesmee (H)

3; Moest je ooit een duet met iemand mogen zingen, met wie dan ook! Met wie zou je dat dan doen?

Met een duet denk ik meteen aan van die emotionele mooie liedjes, en dat zou ik graag met Liam doen denk ik, ik weet niet precies waarom, maar ik word altijd emotioneel van die jongen x) (but again, I cant sing!)

4; Moest jij zwanger zijn van een tweeling, een meisje en een jongen. Welke namen zou jij ze geven?

Das een moeilijke... Ik heb altijd al moeite gehad met namen. Ik weet niet precies waarom, maar als je mij vraagt een lijst met namen te verzinnen, start ik met Vanessa. Zo heet het meisje van mijn eerste verhaal, en ik heb het altijd al een mooie naam gevonden. Ookal zeg ik waarschijnlijk over een paar jaar iets heel anders, omdat ik dan iemand ben tegen gekomen die een prachtige naam heeft, die ik nog nooit eerder had gehoord.
Dus het meisje noem ik Vanessa.
De jongen, dat is echt een moeilijke.... Ik denk nooit zo na over jongens namen, het is moeilijker om een mooie jongens naam te verzinnen dan een meisjesnaam denk ik, omdat ik een meisje ben. Ik vind Luke een erg leuke naam, maar ik heb ook iets met de naam Harry. Al zeur ik altijd over kinderen met een naam van een volwassene. (Ik bedoel, wie noemt zijn zoon nou henk?! 'Henkje, kom eens eten!' ?!?!?!)
Dus dat niet. Uuuhhmm, hier moet ik echt even over nadenken denk ik... Kan ik hier later op terugkomen? Misschien weet ik het als ik bijna klaar ben met het schrijven van de Q&A ;)


Directionem-HEERSBEESTJE

1; Kan je een regenboogpony exact omschrijven?

Gouden hoeven, van precies de grote als een gemiddelde pony, een iets te groot achterwerk in vergelijking tot het lijf, dat redelijk gespierd is voor een pony. Het lichaam in alle kleuren van de regenboog, hij heeft een even zachte vast als dat van een babybilletje, alleen hariger. Hij heeft stralende blauwe ogen en zijn tanden zien niet geel, maar mooi wit. Zijn staart is mooi gekamd, niet te kort niet te lang. En hij heeft de stem van een donkere soul-zanger.

2; Wat is je lievelingslief van 1D?

Bedoel je niet 'lievelingslieD'? Dat is Moments :)

3; Wat is je lievelingslied van JB?

Dat is een moeilijke. En veranderd ook van dag tot dag. Momenteel is het Beauty And A Beat&Catching Feelings

4; Wie is je lievelingslid van 1D?

Als ik echt moest kiezen, Liam. Met hem kun je lachen, maar hij kan serieus zijn als het moet. Volgens mij past hij zich aan op zijn omgeving. Net als ik. Als er melige mensen in de buurt zijn voel ik dat aan en doe ik mee. Maar als iemand even serieus wil praten, kan ik dat. Ik kan heel slim zijn als mensen dat van me vragen, maar zodra het niet nodig is ben ik dom. Ik snap wat voor vriend mensen nodig hebben, en ik denk dat Liam net zo iemand is (H)

5; zou je lieve een vip-ticket winnen van 1D of JB?

1D, geen idee waarom, maar bij 1D heb ik het gevoel dat ze nog precies hetzelfde zijn als voor ze beroemd werden. Nog normale jongens waar je mee bevriend kunt worden. Bij Justin heb ik dat minder, omdat hij al een hele tijd beroemd is en er zo goed als in opgegroeid is.... Dus ik voel me denk ik beter thuis bij de boys, ook omdat ze nog in de pubertijd lijken te zitten, net als ik xD

6; Hoe zie je je later met een lid van 1d of JB? in een relatie)

Hhahahaaaahhhaa ik ben al gescheiden met Liam, heb 4 dochters met hem en 1 zoontje. Mijn dochters heten Rosalie, Esmee, Roxanne en Meike. Mijn zoontje heet William. Maar toen werd ik verliefd op een jongen van school, en ging ik scheiden met Liam en trouwen met mn crush xD De hele bruiloft van mij en mijn crush is uitgeschreven op Hyves door mij&mijn dochter Rosalie. Het is een best lang verhaal geworden....
MAAAAAR, nu ff de echte wereld in; Ik denk dat ik met Liam wel een relatie zou kunnen beginnen later. Al is het leeftijdsverschil erg groot.... Waarom Justin niet zou je denken, Nou, Justin is van Niall. En Harry is van Louis, dan blijven Zayn en Liam over. En Liam is gwn echt serieus mijn type, Zayn is geweldig, maar ik zal er nooit iets mee kunnen krijgen...

7; Wie is je lievelings Heersbeestje?

DAT IS GEEN EERLIJKE VRAAG! Ik heb geen zin in huilendeheersbeestjes dus hierop ga ik niet antwoorden.... snorry :P

8; Warren dit genoeg vragen??

JUP! :)


Borah1999-HEERSBEESTJE

1; stel je voor jij zit gezellig met wat vrienden enzo op een gezellig terasje, opeens zie je een paar schattige baby konijntjes naar je toe komen je wilt ze aaien maar dan krijgen ze laserogen en is de wereld in groot gevaar, jij en je vrienden moeten de wereld redden, de vraag is:
hoe zou je dat doen?

Ik zou, naar de winkel gaan en een bak Ben&Jerry's kopen. Daarna op mijn dooie akkertje naar de konijntjes toe lopen en ze gaan knuffelen :) Ik zou ze heel lief vragen om op te zouten en als dat niet zou werken zou ik mijn vorkninja-moves gebruiken om ze weg te jagen, Als ze dan nog niet weg gaan vlucht ik meteen met mijn vrienden naar waar JB&1D zijn, neem ze mee naar een schuilkelder en dan komen we pas weer naar boven als de wereld verwoest is en de konijntjes zijn vertrokken. Dan is de wereld een rotzooi. Maken we een ruimte schip en dan gaan we in de ruimte leven net als in die film met dat robotje... Dan moeten we ons zelf voortplanten anders sterft de mens uit en dan neem ik Liam. Want onze kinderen worden dan echt super kinderen (H) (ik heb ervaring xD)
Dan gaan we na een paar jaar weer terug naar de aarde en bouwen alles op. Dan is de wereld helemaal perfect en is iedereen blij! :D


IronRainbow-HEERSBEESTJE

1; Als je een panda zou mogen zijn wat zou het eerste zijn wat je doet?

Bamboe eten :) Lijkt me eigenlijk best lekker, of Japan aanvallen met een panda leger. Dan trouwen met een regenboogpony en dan krijgen we vet awesome regenboogpandapony kinderen! (dance)

2; Dinosaurus of Draak?

Dinosaurus ^^

3; Appeltjes of peertjes?

PEERTJES! ik hou van peren :9~

4; Wat zou je liever hebben; kunnen vliegen of ontzichtbaar kunnen worden?

Kunnen vliegen, daar heb ik altijd al van gedroomd. (ook nachtmerries... Dan zat er een pedo achter me aan en wou ik wegvliegen, maar viel ik steeds weer op de grond....) Dan vloog ik naar alle plekken waar ik ooit heen heb gewild. en dat zijn er veel.... Maar ik zal nooit over zee durven vliegen. Grote leegte met alleen maar zee, water, zee en nog eens zee. Niemand die je kan helpen met wat dan ook. Niemand die je hoort als je het water in valt en haast verdrinkt door de storm.

5; Hoe kom je op het idee van dit verhaal?

Ik heb altijd al willen weten of je naar het einde van de regenboog kon lopen, en daar geluk vinden. En als ik aan een pot met goud dacht, dacht ik aan Ierse Kabouters. en dan dacht ik dus weer aan Niall Horan. En toen dacht ik dus aan Jiall Boran7 Regenboogpony's :) Meer wist ik toen nog niet, de rest van het verhaal verzin ik vanzelf terwijl ik de eerste woorden schrijf.

6; Hou je van Harry Potter?

Alleen van de films :) De boeken vind ik niet op een fijne manier geschreven... Ik heb op mijn 6de de geheime kamer gezien, en vond het zo eng dat ik een hele week niet heb geslapen... Ik heb er een soort trauma aan over gehouden. Dus kijk ik dat deel nooit. Het zit me in mijn hoofd gegrift dat dat deel zo eng is als ik het vond toen ik zes was...

7; Wat heb je gedaan vandaag behalve Q&A?

Ik ben vanmorgen dus naar Gent geweest in de IKEA, en daarna gingen we nog ff naar het strand, ik heb gelezen, geschreven en zoals elke dag; veel muziek geluisterd :)

8; Hou je van knuffels?

JAAAAAAH :D van de knuffels die van stof zijn gemaakt, en hugs (H)

9; Wat is je lievelingdier?

Een pandabeer of regenboogpony denk ik :)

10; Als je moest kiezen tussen een kaboutertje en een fee wat zou je kiezen?

Kaboutertjes natuurlijk (H)

11; Vond je deze vragen een beetje leuk?

ECHT WEL (yeah)


Appelpudding-HEERSBEESTJE

1; Houd je van pudding?

JAAAAH! :D

2; Houd je van appels?

Jup, ik laat ze altijd glimmen met mijn shirt, daarna is het eigenlijk zonde om ze op te eten, maar dan ben ik heel gemeen en doe ik het toch... xD

3; Heb je ooit een modderman gemaakt en hem jik genoemd ?

Nee, maar eigenlijk was ik het nog wel van plan te doen...

4; Vind je vissen ook zo nutteloos ik bedoel, rondjes zwemmen in een kom? ><

ja echt he? Maar die van mij zwemmen vierkantjes.... NOG DOELLOZER!

5; Wat is je lievenlings regenboog kleur?

Blauuuuuw :)

6; Wat is je allergrootste wens?

Dat ik een Leprechuan vind en ik ontelbaar veel wensen kan doen :D oh, en de leprechuan heet Niall (cool)

7; Wat is je lievelingsvoedsel?

Ik denk pizza ;) maar ik ben ook een fan van mijn vaders wentelteefjes :9~

8; Vind je Niall ook zo cute? ;D

NATUURLIJK! WAT EEN DOMME VRAAG (sorry....xD) :P

9; Hmm ik heb geen inspi voor goede vragen dusseh
Hooi?

HAAAAI :)



DipShit-HEERSBEESTJE


1; geloof je ook dan eenhoorns echt bestaan? (I DO!)

Alweer zo'n rare vraag.... Natuurlijk! Anders schreef ik toch niet elke Valio (eenhoornse feestdag, vind plaats op 3 mei) een brief naar de oppereenhoorn??

2; hoe kom je eigenlijk op de naam 'heersbeestjes' ?

Weet ik eigenlijk niet.... Ik zocht een nieuwe naam op Q, dus ging ik random woorden proberen. Dus eerst lieveheersbeestje, maar dat was te lang... En heersbeestje paste precies! (dance) dus deed ik die, en toen ging ik jullie dus heersbeestjes noemen :9~

3; Houd je er van om tegn vreemde mensen te praten? (Zo ja, RESPECT.)

Dat durf ik niet! Niet zomaar wildvreemden op straat ofzo xD Ik heb ook respect voor de mensen die dat wel durven :P

4; ooh , I'm out of fantasy.. dus ik vraag hoe het met je gaat , HOE GAAT 'IE ? Deze vraag is indd dom, maar uit beleefdheid beantwoord je hem ook ^^

Het gaat prima met me! Al ben ik vanmorgen met een fietsbel mijn bed uitgehaald door mijn broertje....

5; vind je skittles ook zo lekker?;o

JAAAAAH Want het lijkt echt of je de regenboog proeft :9~

6; NIALL IS CUTE ! DON'T YOU THINK ?! WHEN I SEE A PICK I GO LIKE ; iehodhjeihg, zwijmel. ipeµhn, zwijmel. ;d

OMG< IK OOK! (yeah)

Reageer (10)

  • BabyWhale

    ghhaaha, lol :D

    uuuuuuuhm. heey ! vragen of je in eenhoorns gelooft is niet raar ):

    1 decennium geleden
  • stupidOTP

    hahahahaha echt te funny vragen zaten er tussen!!!!
    DUUUH TUURLIJK IS LARRY STYLINSON REAL!:)
    mijn broertje van 12 is WMYB aan het zingen o.O
    xx
    Anna-heersbeestje

    1 decennium geleden
  • Directionem

    Was die snorry die je zei expres? ;pp

    en trouwens Awesome q and a! Xx.

    1 decennium geleden
  • Upendo

    O god mam! Moest je iedereen nou vertellen over je scheiding met pap?!

    1 decennium geleden
  • Perv

    AWESOME als je batsen met Justin bedoeld AHAHA nja, Niall lijkt me anders ook wel een beest in bed AHAHAHAHAH wtf ik ben Perv bezig

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen