Foto bij 2 - I Don't Want To Be Your Second Choice.

Kimberley Point Of Vieuw

*DingDong* 'De pizza is er!' riep Jess enthousiast. 'Gelukkig, ik heb honger', zei ik. Jess was al naar de deur gerend en nam de pizza's aan. 'Laat het smaken', zei de pizzabezorger. 'Dankje', antwoordde Jess waarna ze hem zijn geld gaf en de deur dicht deed. 'Ruikt lekker!' riep ik, ik kon de pizza's bijna proeven door de geur alleen al. Jess gooide de dozen op de salontafel. Ze vielen net niet op de grond. 'Jess, voorzichtig! Ik wil graag mijn pizza opeten zonder dat hij op de grond gelegen heeft!' waarschuwde ik haar. 'Sorry hoor, ik heb gewoon zo'n hongeeer!' riep ze luid terwijl ze huppelend naar de zetel ging. Ik ging ook zitten, pakte mijn pizza en begon te eten. Jess had de televisie al aan gezet. Rustig aten we onze pizza's op en keken naar de tv.

Ik keek op de klok en zag dat het al half 2 was. 'Jess, stop met jezelf vol te proppen met die chocola!' 'Maar het is zo lekker! Nog een klein beetje?' smeekte ze. 'Nee, we gaan slapen, ik heb geen zin om jouw kots op te ruimen hoor!' We schoten allebei in de lach. 'Kom, we gaan naar boven.' Jess slenterde de trap op en ik volgde haar.

'Zeg, wat ben je nu van plan met die jongen?' vroeg Jess onverwacht. 'Ehm.. Weet niet? Wat kan ik doen? Ik ken zijn naam niet, ik weet niet waar hij woont, ik weet niks van hem', zei ik, dat had ik eigenlijk nog niet door, ik wist niks van hem. 'Ja, zet hem maar uit je hoofd.' 'Misschien moet ik dat inderdaad doen, achja, laat maar', zei ik. 'Ja, we gaan slapen en morgen zal je wel zien wat je ermee gaat doen he', zei Jess met een lieve glimlach. 'Inderdaad, slaapwel Jess.' 'Slaapwel.' Ik keek uit het raam naar de sterren en de maan, de donkere nachthemel gaf me een geruststellend gevoel. En het duurde niet lang, of ik was al diep in slaap gevallen.

Reageer (1)

  • BarbieStarx3

    mwuaahha super mooi :D
    en eet pizza? xD
    mwuahaha PIZZA
    LANG LEVE PIZZA !! xD
    rap verder ! ;o <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen