Foto bij I want him badly

Hee iedereen,

Zoals ik jullie nu al meerdere malen heb laten weten, verhuis ik binnenkort en heb ik jullie beloofd om voor minimaal een stukje per dag te zorgen - ik heb een aantal dagen geen internet maar kan wellicht activeren via mijn telefoon - maar ik ben bang dat dat niet gaat lukken. Ik heb er nu even niet meer de puf voor en dat heeft een aantal redenen:

- Mijn zusje is gister aangereden door een scooter. Ze maakt het redelijk, maar ze kan nog geen diagnose stellen van haar zwaargekneusde knie of dat de kniebanden gescheurd zijn. verder zit ze onder de schaafwonden. Een jongen van haar school heeft haar aangereden en loopt sindsdien doodleuk te verkondigen en te lachen dat hij iemand heeft aangereden. Dus zoals je misschien wel kan verwachten, gaat dit nog wel een aardige nasleep hebben.
- Mijn kat heeft een val gemaakt, waardoor zijn knieschijf langs een ander gewricht is opgeschoten. Hij zou hier in eerste instantie volgens de dierenarts wel weer bovenop komen, maar dan hadden we al meer verbetering moeten zien. Hij doet nu helemaal niets meer en moeten hem op zijn plek voeren... Ik heb het vermoeden zoals het er nu uitziet, dat hij het niet gaat redden.
- Mijn opa heeft een onderzoek gehad en zijn longen zien er niet goed uit waardoor hij sowieso accuut moest stoppen met roken. Het is waarschijnlijk een longemfyleem (dat gaan ze nog onderzoeken) en het hangt af van de ernst daarvan hoelang hij daar mee kan leven. Maar hoe dan ook, ze weten nog helemaal niets (lekker die onzekerheid en dat afwachten...) maar we hopen maar dat het niets ernstigs is.

Ik hoop dat jullie mijn situatie snappen. Ik heb nog wel een aantal stukjes, maar niet voldoende om die hele periode te overlappen. Daarna zal ik echt wel weer voor jullie aan de slag gaan en ik hoop dat jullie vertrouwen in me hebben en jullie abo niet verwijderen.

Joanne a.k.a Lavending

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (16)

  • SuperrCarrot

    Ik snap volkomen dat je hoofd niet helemaal staat naar schrijven, of dat het gewoon niet kan door dat vervelende gebrek aan internet...
    Heel veel sterke met je opa, zus en kat
    Ik lees snel verder :)

    1 decennium geleden
  • DreamerN

    Veel sterkte ! (flower)
    En mijn abo hou je ook echt hoor, ik kan Lucas toch niet zomaar vergeten ?;) (H) this story.

    1 decennium geleden
  • Rembrandt

    Wow,je hebt een hectisch leven. Ik wens je succes met het verhuizen en beterschap voor je zusje,opa en kat. ^^

    1 decennium geleden
  • KeyKey4

    Sppr mooi geschreven
    kben denk ik een beetje verslaafd :S
    nieuwe kudo+abo(L)
    Xx
    ps. veel sterkte(flower)

    1 decennium geleden
  • NicoleStyles

    OMG poor you en beterschap aan je zusje en kat en opa!
    tuurlijk abo houden!
    veel sterkte!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen