Foto bij Regendedective

De Schaduwclankatten kwamen terug van de Vergadering. Valkpoot stond te wachten. ze zei: en hoe was het? Zebrapoot antwoorde: die stekelstorm zal spijt krijgen van wat hij gedaan heeft., kom er is mider prooi en het is al bijna bladkaal, we gaan jagen. en ze gingen het kamp uit. ze kwamen aan een grote boom en Valkpoot zei: komaan Zebrapoot, de boom in, daarboven zit een kwartel. Zebrapoot klom erin en sprong van tak naar tak. maar de kwartel was weg. Valkpoot keek naar een struik en sprong. ze had een muis gevangen.

Het was al redelijk donker. een dunne grijze krijger liep over het Rivierterritorium. ze was niet uitgeput, en een snelle loopster.
maar als het op vechten aankomt verliest ze bijna altijd.
haar naam was Regenpels. ze sprong op een steen en keek daar naar de wilde beek die voor haar neus stroomde. het begon te regenen.
maar Regenpels is een echte RivierClankrijgster. ze sprong in de beek en zwom. ze zonk bijna maar met haar poten sloeg ze in het water en kwam weer boven. achter haar hoorde ze stemmen van IJzertand en wat andere rivierclankrijgers. maar ze trok zich er niets van aan. ze stond weer op aarde (modder). ze was drijfnat maar liep verder naar de zonnerotsen. maar eerst schudde ze zich uit. Nu was ze op donderterritoriul. ze sloop naar een grote rots en bleeef daar even zitten. toen hoorde ze donderstemmen. "Heetpoot, ik heb al veel meer Vinken dan jij!!!! Heetpoot was boos voor diebelidiging en zei: maar ik he wel een betere neus dan jij, rotspoot. De rivierclankrijger bleef daar onder die sen zitten. Als heetpoot en Rotspoot doorkregen dat ze daar zat zou ze gestraft worden. heel rustig sloop ze naar een struik. daar bleef ze zitten. de leerlingen gingen weg en zonsondergang viel. de rievierclankrijger liep verder, en verder. ze had een heel goed oorzettings vermogen. eindelijk kwam ze aan vierboom het was al nacht. ze keek naar boven. toen klom ze in de oudste eik van de vier eiken van het druïdendal. daar klom ze in en ze sliep.


Regenpels werd wakker en keek rond. ze zag de zon opkomen. ze wou nog heel lang in de boom blijven zitten maar dat mocht ze niet.
Ze ging op spionage bij het Schaduwclankamp. (cool)
ze moest haar neus inhouden voor de Stank van het donderpad. het was Negen uur in de ochtend. Dan is het donderpad te druk.maar toch rakte ze er probleemloos over. in een struik zag ze een leerling. met daarachter een krijger!, ze haaste zich weg voordat die Schaduwclankatten haar hadden gezien.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen