Foto bij Waarschuwing

ALAARM!!!! schreleef schreuwde Zwartklauw. "Wolfpoot, ga terug naar het kamp, ik ga achter die indringer aan. Vergeet niet te melden dat er een RivierClankat op ons territorium is.en Zwartklauw haaste zich naar de andere struiken en hij snoof. even bleef hij staan en dan sprintte hij naar het oosten. De kleine Wolfpoot kwam het donderclankamp in. alarm!! Zei het kleine Piepstemmetje. Eenklauw en Hondpoot kwamen naar hem toelopen. Wat zeg je?, Wolfpoot? vroeg hondpoot. Er zit een rivierclankat in ons territorium. Zwartklauw heeft hem gezien.
Grauwhart kwam zijn hol uitlopen. hij zei: ik ga Zwartklauw helpen!
en hij liep in de andere richting. naar het oosten.

Zebrapoot had al een prooi gevangen. Maar hij had geen honger.
Hij dacht: leg ik hem op de stapel of geef ik hem aan Doodneus? Valkpoot zei: geef hem niet aan doodneus, die heeft al genoeg gegeten.
Geef hem misschien aan je mentor Grauwhart?
Goed idee. Zei Zebrapoot. Het was tenslotte hun oom.
Zo liepen de twee leerlingen een eindje met elkaar. Ze hadden niet door dat Regenpels hun aan het bespieden was. Valkpoot zei: Eigenlijk vond ik Phytonoog veel leuker dan Mammoetvacht. Phytonoog is een veel betere trainer. Die doet moeilijkere dingen met mij. "mammoetvacht doet alsof ik niet besta en is altijd bezig met Sluwpoot. "Vind jij Phytonoog een verrader? "ik niet. Zebrapoot antwoorde: ja en neen. Hij is wel lief maar Zijn moeder zit in de windclan en de windclan is onze vijand.
Nu begon het interessant te worden voor Regenpels. Ze sloop wat dichterbij en valkpoot keek toevallig in haar richting. (maar ze had haar niet gezien). Toen maakte Regenpels een fout. Ze zette het op het lopen. toen had Valkpoot haar wel gezien. hè, Zebrapoot, die kat is van de Rivierclan. Zebrapoot zei: We gaan haar achterna. "Niet nodig. Zei Valkpoot want daar kwamen zwartklauw en Grauwhart al Aanrennen.
Samen dreven ze haar naar het donderterritorium. Daar liepen Lavaklauw met Heetkit en Rotskit. Regenpels week af van haar roete en liep naar vierboom toe. Daar verstopte ze zich in een eik.


Zwartklauw en Grauwhart bleven rond die eik lopen. Grauwhart zei: als ik die rievierkat te pakken krijg dan dood ik haar.
Zwartklauw antwoorde: is verjagen ook goed?
"We zijn haar kwijt, nu moeten we naar Beerster.
Toen begreep Regenpels waarom Grauwhart, Vleknagel en Zebrapoot zo wreed waren geworden. Door Beersters invloed. Ze wachtte tot de katten weg waren en wou net de boom uitgaan om het te melden aan pumaster dat Beerster ALLEEN de werkelijke vijand is. maar toen hoorde ze: Hallo daar. Ze verschoot zich een ongeluk en viel uit de boom. naast haar zat Valkpoot. Ik ben valkpoot. en jij? Regenpels zei alleeen maar. Puma, Waarschuw, Beer. En ze liep weg. Wat betekende dat? Puma , Waarschuw, Beer?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen