De avond viel ee de Schaduwclan krijgers vochten maar door.

EEnklauw was aan het vechten met een rivierclankrijger en hond, wolf en sluwpoot samen met mammoetvacht tegen Rotspoot en Roodster.
Egelklauw keek naar Stekelstorm en dan naar Zebrapoot.
"die lijkt verdacht goed op Grijshart.
"dat is zijn zoon Zebrapoot, Egelster. "Egelster?, ik ben Egelklauw.
"Niet voor lang meer, leider. en ze liepen samen op Zebrapoot af. Zebrapoot klauwde naar een windclankat die de leerling van Stekelstorm was. toen zag hij dat Stekelstorm en Egelklauw op hem af liepen.
De wolken warren helemaal grauw en er kwam een bliksemschicht uit. De donderclankrijgers leken sterker te worden en Zwartklauw was verzwakt door ijzertand. Zebrapoot zette het op het lopen maar Egelklauw is te snel. Hij sprong op Zebrapoot en Stekelstorm kwam ook af. Egelklauw ontblotte zijn tanden en plots. Grauwhart kwam over hem springen. hij duwde Egelklauw aan de kant en ontbloottte ook zijn tanden. maar stekelstorm sprong op Grauwhart die neerviel. daarvoor moest hij met zijn buik nar boven gaan en Zebrapoot zag zijn kans. Hij klauwde met zijn nagels in zijn buik en Stekelstorm schreeuwde het uit. dan Beet hij zo hard als hij kon in zijn nek en Zebrapoot had stekelstorm gedood. goed gedaan! zei Grauwhart. En alle windclankrijgers trokken terug. eerst Bontster, dan wee leerlingen en nu Stekelstorm. dat was genoeg voor vier jaar! Vleknagel verwonde nog eens pumaster zo hard samen met valkpoot dat de rivierclankrijgers ook terugtrekten. Grauwhart stond recht over roodster. roodster mauwde: uimm...
dit is niet mijn oorlog hè? en hij trok ook terug. De SchaduwClan had gewonnen!!!!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen