Foto bij Triomf der Grauwen.

Grauwhart was naar de Maansteen geweest en heeft zijn naam Grauwster ontvangen. Nu is het de Krijger en Commandanten ceremonie voor de leve leerlngen Valkpoot en Zebrapoot en voor de nieuwe Comandant van de Schaduwclan. Grauwster sprong op de groterots. Vleknagel zat naast Valkpoot en Zebrapoot. "Katten van de SchaduwClan. , "We hebben een erg verleden gehad met de slechte leider Beerster." Nu hoop ik een betere leider dan hem te zijn. We zijn hier om deze twee jonge moedige katten: Valkpoot en Zebrapoot tot krijger te maken. Zonder hem zou er niemand achterkgekomen zijn wat de plannen van Beerster waren. Valkpoot en Zebrapoot,zweren jullie eeuwige trouw?
"ja".
dan groet ik jullie bij jullie nieuwe namen van de sterrenclan.
Valktand en Zebraklauw!!!!!!!
iedereen riep blij hun namen. en Valktand en Zebraklauw waren blij met hun krijgsnamen. iedereen was blij. Alleen Mammoetvacht, ook de mentor van Valkpoot was niet zo blij. Doodneus riep Zebraklauw's naam in zijn hol en Halfclanoog die van Valktand.

Grauwster keek naar Halfclanoog. Hij riep hem bij hem. Halfclanoog ging ook op de groterots staan. "Deze moedige Kater heeft veel doorzettingsvermogen getoond en veel pech gehad. maar hij heeft een betere naam nodig. ik maak Halfclanoog weer tot krijger en nu zal hij terug Phytonoog noemen! Phytonoog was heel blij dat hij terug zijn oude naam kreeg en nu moest er nog een commandant genoemd worden. Iemand die veel moed heeft getoond in de strijd. Als je pas krijger bent mag je geen commandant worden dus Grauwster zei: De nieuwe commandant zal worden.... iemand die veel moed heeft getoond en zonder hem zouden de Rivierclankrijgers niet afgedruipt zijn. Maar spijtig genoeg heeft hij nog nooit een leerling gehad dus ik kan Vleknagel niet tot mijn commandant benoemen. maar deze krijgskat, heeft veel moed getoond en samen met hondpoot heeft hij fantastisch werk geleverd. Eenklauw!!!!
Eenklauw kwam blij naar voren bij Grauwster en hij vond het fantastisch dat hij de commandant werd. iedereen dacht dat het Zwartklauw ging zijn maar die was verzwakt door het gevecht. Iedereen keerde terug naar hun hol. behalve Grauwster, Zebraklauw, Valktand en Doodneus. die vielen samen in slaap......

Ze stonden op vierboom. en alle grauwe wolken waren verdwenen. Grijshart stond daar. met een fiere blik over zijn kinderen, broer en beste vriend.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen