Foto bij 52

93 (!!) abo's, wow! Jullie zijn echt geweldig! Echt prachtig!
That moment when parents really don’t know what they’re talking about

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • GossipGirl21

    moooiii hooorrrr ik hou er van

    6 jaar geleden
  • Nixon

    Of couuuuurse, ze is met Zayn. Dat moet goedkomen.
    Maar: leuk stukje, meid. Ik vind het echt briljant dat ze zo tegen haar ouders ingaat. (:

    1 decennium geleden
  • ZeroGravity

    I really love it -en die reacties zijn telkens ontzettend graag gedaan :3
    Ik vind die laatste zin trouwens ontzettend mooi.
    En deze ook "Ik denk dat het de meest rationele en de meest irrationele speech is die ik ooit tegen mijn ouders heb gehouden" en er was nog een, geloof ik, "De atmosfeer was van warm en huiselijk veranderd in kil en koud."
    En ik vind het heel erg mooi hoe je die "ruzie" in contrast heb gezet met het einde van dit hoofdstukje. Dat benadrukt die laatste zin nog eens. :3 Ik vind het heerlijk om te lezen hoe je dat zo aanvoelt en gewoon. I really love this story, en ik kan niet geloven dat ik hier niet meer mensen zie staan die je dat ook even komen vertellen. Want, volgens mij, kan je niet anders dan van dit verhaal houden als je eenmaal begint met lezen. *kudooooo*

    [you really should be in the top one time. I think we could manage that... don't you?]
    <3

    1 decennium geleden
  • Damare

    owyeah we hebben weer een paar hoofdstukjes!
    I like it(:

    1 decennium geleden
  • Ravennn

    love it! En btw, ik heb vanaf vandaag weer school. Daarom zit ik ook op Q om 7 uur in de ochtend xD. Maar ik heb genoeg op voorraad om vanavond en donderdag te activeren. Woensdag weet ik niet namelijk. Ik ga naar antwerpen om 8.15 al en ik ben pas na 6 uur weer terug. Ik denk dat ik dan zo op ben dat ik op bed plof en niet meer vanaf kom. Maar ik zal me best doen ;)

    En even over dit verhaal: Echt zulke ouders heb ik ook xD Toen ik net samen was met mijn vriend. Ik zat alleen maar boven en ik was te veel bij hem thuis xD. Nu is alles weer normaal.. voor zover het normaal kan zijn xD. Ik vind dus wel funny om te lezen omdat ik weet hoe het is ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen