De volgende ochtend sta ik op, omdat ik gerommel hoor. Ik ga naar beneden en zie Niall in de stoel zitten. “Goeie morgen.” Mompel ik terwijl ik naast hem ga zitten. “Vandaag weer gewoon werken.” Zucht Niall. Ik grinnik “Alles is beter dan heer Liam en zijn bende weer tegen te komen. Niall knikt “Daar heb je een punt.” Ik lach en rustig eten we, al heeft Niall net thuis gegeten.

Even later staan we beide op het veld. Ik zit op mijn knieën onkruid uit te trekken en Niall is met de schub bezig. Ik kijk op als ik voetstappen hoor. Meestal als je op het veld werkt ben je vroeger aan het werk dan de rest, Dus normaal zouden de andere mensen nog slapen. ook Niall kijkt raar op. “Wie kan dat nu al zijn?” ik haal mijn schouders op en kijk naar de jongen die voor ons veld stopt. Hij kijkt omhoog richting het kasteel en dan weer naar het veld. “Vast zo’n mannetje van het kasteel.” Zeg ik tegen Niall. “Hejj, kan ik jullie 2 even spreken?” roept er een stem over het veld. Ik zucht en sta op, sloom loop ik naar de jongen. “Hallo, ik ben Jake, kasteel bediende.” Stelt hij zichzelf beleefd voor. Het enige dat ik en Niall doen is knikken. Hij zucht. “Niet echt spraakzaam, blijkbaar?” ik schud mijn hoofd. “Oké … Eeumh … wij zijn in het kasteel een nieuwe lijst aan het maken, dus ik zou graag de naam weten van de eigenaar van het veld.” De jongen haalt een papiertje uit zijn zak en een veer met inkt op. “Bertrand.” Mompel ik. De jongen knikt en schrijft het op. “Nou weten jullie ook de nummer van het veld. Niall schud zijn hoofd. “Wij zijn gewoon degene die hier werken.” Hij knikt. “Oké toch bedankt. En nog veel succes.” Ik knik en draai me om. “Sinds wanneer is het kasteel geïnteresseerd in de boerenmensen?” vraag ik aan Niall, die haalt zijn schouders op, neemt de schub weer vast en begint opnieuw te werken. Ik kijk nog even hoe de jongen terug naar het kasteel loopt, en laat we weer op mijn knieën zakken.

Ik was deze gisteren vergeten te activeren. Sorry, ik ben de laatste tijd een beetje vergeetachtig. echt zo sorry. Als jullie willen schrijf ik vendaag nog een hoofdstukje om het goed te maken?
ps: Vinden jullie niet dat Jake een goede bediende is?

Reageer (3)

  • 4everNiall

    Pleeasseee verder. Nieuwe abbo!(flower)

    1 decennium geleden
  • Quandance

    Jake is geweldig! Liam en Hazza moeten nu wel verliefd worden hoor :)

    1 decennium geleden
  • Justme96

    Ja Jake is echt een super bediende en hij verdient het dat Liam nu wel aardig tegen hem doet!! I love this story!!!! goede tuiskomer als je net van school komt!!! als jullie verder hebben geschreven kan mijn dag niet meer stuk!! haha (H)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen