Foto bij Hoofdstuk 13

Beetje slecht hoofdstukje, was half aan het slapen, haha. Hope you love it ...<3

Everyone hate Monday’s, right? Me too. Zelfs na het vierde lesuur moet ik wakker worden. Voor mijn gevoel heb ik enorme wallen. Ver-schrik-ke-lijk. Dani lijkt er geen last van te hebben en irriteert me ondertussen met haar overdreven blij zijn. De bel gaat en we hebben eindelijk pauze. Eindelijk naar Harry. Dani pakt snel haar boeken en propt ze in haar tas. Ik doe hetzelfde, maar met mijn maandagtempo. Als we samen de aula inlopen lijkt het of opeens alle hoofden omdraaien en ons aankijken. Ik hoor een paar mensen roepen achter in de aula. Als ik beter kijk, zijn het Harry en Niall. Harry krijgt mij in beeld en houdt direct zijn mond, Niall volgt. Ze kijken me beiden beduusd aan.
Nu zijn echt alle blikken op mijn gericht. Het ongemakkelijke gevoel laat een rilling over mijn rug lopen.
‘Dani?’ Fluister ik net zacht genoeg voor haar.
‘Ja?’ Vraagt ze, terwijl ze me vragend aankijkt. Ik geef haar een blik en dat is genoeg. Ze pakt mijn arm en ze trekt me achter zich aan de aula uit. ‘Wat was dat?’ Vraagt ze als we over de gang lopen in een flink tempo. Bij de wc’s trekt ze me naar binnen.
‘Waren Niall en Harry nou net aan het schreeuwen tegen elkaar?’ Vraagt ze, ze gebruikt dezelfde stem als dat ze net iets heel sappigs heeft gehoord en meer wil weten. Ik wil het niet weten. Waarschijnlijk gaat het weer over mij. Heel egoïstisch, maar waarschijnlijk wel waar.
‘Wat zou er gebeurd zijn?’Vraagt ze nu. Een diepe zucht verlaat mijn mond en ik laat me tegen de muur zakken. Dani komt naast me zitten. We staren even voor ons uit en dan vist ze mijn mobiel uit mijn tas. Ik laat haar haar gang gaan. Ik volg haar vingers en wat ze aantikken op het beeldschermpje. Haar vingers gaan vlug, maar ik krijg het al door. Ze belt Niall. De luidspreker gaat aan en de kamer word gevuld met een luid gepiept, tot hij overgaat.
‘Olly?’ Geen bijnaam, er klopt iets niet.
‘What the hell, Niall.’ Zegt Dani na een diepe zucht. ‘Wat was dat?’
Ook Niall zucht nu. Ik hoor Liam op de achtergrond, hij praat tegen hem, maar Niall antwoord niet op hem.
‘Is dat Liam?’ Vraagt Dani hem. ‘Wat is er gebeurd?’
‘Harry en ik hadden ruzie.’ Zegt hij na enig twijfelen. Ik wil het niet horen en sla mijn handen over mijn oren. Door de luidspreker kan ik alles gewoon nog horen, maar ik voel me veiliger. Niall gooit na een beetje gepush van Dani het hele verhaal eruit. Niall vond dat Harry met zijn handen van me af moest blijven en Harry had toen een slechte opmerking gemaakt over mijn, hoe hij het noemde, tieten. Niall flipte en Harry maakte nog een paar misplaatste opmerkingen. Toen ik binnenliep wilde Niall hem bijna gaan slaan. De rest wilde ik niet horen. Dani had nog een paar keer een preek gegeven en Niall had zijn excuses aangeboden en opgehangen. De bel is allang gegaan, maar we zitten er nog steeds.
‘Jongens.’ Zucht Dani om de stilte te verbreken.
‘Jongens.’ Zucht ik, want ze heeft gelijk. Het slaat nergens op.

Hi, bedankt voor jullie reacties. Al bijna 50 abo's, jeeeeej. 50 betekent een soort van jubileum en dat betekent een extra hoofdstukje en dat betekent you like en dat betekent kudo's. Am I right??? I hope sooo xx[
/quote]

Reageer (4)

  • MrsJedward

    ooooooouhn Niall is jaloers :') SNEL VERDER!

    1 decennium geleden
  • AppleTree1

    snel verder<3

    1 decennium geleden
  • nialldream

    Verder?
    idd net zoals de reactie onder me; Jongens.. ALLEEN MAAR DRAMA! bah..

    haha oke genoeg gezeur!

    snelverder<3. x

    1 decennium geleden
  • MeikeA

    Jongens alleen maar drama hahahah x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen