Foto bij 149. || Rainbows ||

goooooodmorning (H)
alweer 107 heersbeestjes! :D
ben trots ;)
hier weer een chappie!

"Waarom maakte je het uit?" vroeg Thobias met een trillende stem en bleef stil staan. Ik hield ook meteen halt en wachtte op wat Justin zou zeggen. "Dat had ik toch al gezegd? Ik vond iemand anders leuk..." mompelde hij vaagjes. Hij had niks over mij gezegd. Lekker dan...
"Vond, of vind?" vroeg Thobias strak en balde langzaam zijn vuisten. "Vind. Hoezo?" vroeg Justin en keek boos uit zijn ogen. Thobias haalde zijn schouders op. "Eigenlijk, was ik al van plan het uit te maken. Ik vind namelijk ook iemand anders leuker dan jij." zei hij met zijn kin de lucht in. Ik keek verwonderd op. Dit leek wel een soap serie... En het werd net interessant. Thobias hield al niet meer van Justin; en heeft een ander. Een spannende wending in soap-Regenboogpony. Wat is Justin's reactie? Zal het hem pijn doen? Je ziet het na de ubersaaie lange reclame waarin je wel meer dan twintig keer naar de wc kunt. Of eigenlijk niet... Zoveel plast een mens niet -een normaal mens dan-.
"Zo in je sas met badendas... Red Bull geeft je vleeeeugels..." Zei ik en zag in mijn hoofd de reclames voorbij schieten. Aah nee... Niet weer die reclame... Ik kon echt totaal niet tegen reclames. Een man vertelde de kwaliteiten van een fototoestel en in de reclame erna liet een vrouw zien hoe vuil het toilet wel niet was. "En kijk naar het verschil! Niall, waar ben je mee bezig?" Godverdomme hoe wist die vrouw mijn naam. Een hand werd op mijn schouder gelegd en toen ik opsprong en mijn ninjahouding aannam, verdween de wazige reclamewolk uit mijn gedachten. "Waar was je mee bezig?" lachtte Thobias en keek me dom aan. "Ik keek de reclames..." mompelde ik onschuldig.

Reageer (10)

  • littlelight

    soap-Regenboogpony hahahaha tegek

    snel verder je story is awsome
    (cool)

    1 decennium geleden
  • Triplet

    HAHAH omg Niall ahahha geniaal !

    1 decennium geleden
  • IronRainbow

    HAHAHAHAHAHAHAHAHA X'D Ohmygod !! Genius.
    Snelverdah jij !

    x'

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    snel verder

    1 decennium geleden
  • DoraWalrus

    oh gosh (banana) genius, snel nog een!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen