I thought I saw a sign, somewhere between the lines.
      Het moment dat ik de voordeur achter me dicht gooide werd het stil in huis. Het enige geluid dat nog te horen was, was de tv die aanstond. Ik haalde diep adem en trok mijn jas uit. Ik schopte mijn schoenen onder de kapstok en ik opende de deur naar de woonkamer. Niall en Zayn zaten op de bank, Harry op de grond en de tv stond op het nieuws. Iedereen keek op toen ik binnen kwam.
      'Hello,' glimlachte Niall en Harry stond op. Zijn ogen straalden en om zijn lippen speelde een veel te vrolijk lach. Ik trok vragend mijn wenkbrauwen op, maar hij reageerde niet.
      'Hi Nialler. Zayn, Niall, can you maybe, give me and Harry a few minutes to talk?' mompelde ik ongemakkelijk en Zayn keek me verbaasd aan. Niall knikte langzaam en leek mijn stille hint te snappen. Hij stond op en keek naar Zayn, die verward om zich heen keek. Niall zuchtte en greep de arm van de oudere jongen.
      'He wants us to leave, Zayn,' siste Niall en trok hem mee de gang op.
      'We'll see you tonight!' riep Harry nog en de deur viel dicht. Ik staarde hem aan, hij staarde doods terug. De lach was verdwenen en zijn ogen leken hun kleur te verliezen.
      'We need to talk?' vroeg hij langzaam en zette de tv uit. Ik slikte en knikte toen. Ik stapte op hem af en hij keek me vragend aan. Ik negeerde hem en trok hem in een omhelsing, waarna ik een kusje in zijn nek drukte.
      'I love you, you know that right?' mompelde ik en keek naar hem op. Zijn ogen vulden zich met tranen en angst nam de overhand. Hij knikte haastig en pakte mijn kin vast. Hij dwong me hem aan te kijken en hij knikte weer.
      'I love you too. What happened Louis?'
      Ik slikte, wendde mijn blik af en vermandde mezelf. 'El and I, we went for coffee, like I told you. There was this man, he was taking pictures and we just talked. He started taking a lot of pictures when we were both laughing about something and she took my hand. Eventually we kind of kissed.'
      Harry's ogen werden groot en hij opende zijn mond, maar zei niks. Zijn ogen stonden hard en uiteindelijk sloot hij ze voor een fractie van een seconde, voor hij ze weer opende.
      'It's fine. They told me you two had to pretend to be in a relationship and that means that kissing is a part of it, once in a while. I trust you'll tell me when that happens, so I won't see in the next day on twitter or something.'
      Met open mond staarde ik mijn vriendje aan. Zijn stem had zo rustig en zelfverzekerd geklonken. Hij glimlachte en pakte mijn hand.
      'You're not mad or dissapointed?' vroeg ik met een klein stemmetje en Harry schoot in de lach. Hij schudde zijn hoofd.
      'No, I'm glad you told me.' Hij trok me naar zich toe en duwde zijn lippen tegen die van mij en grinnikte toen ik me terugtrok. Ik keek hem even verward aan.
      'I love you Lou and I trust you, so,' zei hij langzaam terwijl hij geconcentreerd zijn vingertoppen over mijn gezicht liet glijden. Ik hield mijn blik strak op zijn ogen gericht en toen zijn vingertoppen langs mijn lippen gleden drukte ik er kusjes op. Zijn ogen lichtten op en hij lachtte.
      'I love you too,' fluisterde ik toen en drukt een kusje op zijn mondhoek. Hij knipoogde naar me en verdween naar de keuken.

      'So, you two are going to keep quiet, like management told you too?' Ik knikte, terwijl Harry zich op de grond voor me plaatste. Zayn lag met zijn hoofd op Niall's schoot, die afwezig met Zayn's haar speelde. Liam zat tegenover Harry op de grond met de salontafel tussen hen in.
      'I don't think we have much of a choice,' zei Harry, die met een aantal chipjes een torentje probeerde te bouwen. Niall lachtte toen het instortte en Harry haalde naar hem uit.
      'Oi! Watch it!' riep Zayn, toen hij van de bank af rolde, omdat Niall op was gesprongen. Ik grinnikte zachtjes en woelde met mijn hand door Harry's krullen toen Niall zijn chipjes stal.
      'Let's just forget about this OK? This is it, this will be the arrangement, we're not going to talk about it anymore.' Iedereen keek naar Liam, die een handje chips pakte en het vervolgens in zijn mond probeerde te stoppen. Iedereen mompelde instemmend en Harry keek naar me op. Zijn ogen stonden liefdevol en hij draaide zich naar me toe. Hij duwde zich wat omhoog en trok me aan mijn shirt naar zich toe. Hij drukte een kusje op mijn lippen, waarop de rest van de jongens begon te fluiten. Ik schoot in de lach en drukte nog een kort kusje op zijn mond, voor ik hem wegduwde en hij weer voor me op de grond plaats nam.

---
Het heeft even een paar daagjes geduurd, maargoed, this is it. het is niet goed ofzo, maarja. de volgende hoofdstukjes denk ik dat jullie die wel zullen waarderen (:
leave a comment, <3

Reageer (12)

  • Lordd

    Ahw, so freaking schattig. <3

    1 decennium geleden
  • teamLarry

    n'aaawh, cuties :3

    1 decennium geleden
  • MCourtois

    Naww, cuterds!

    1 decennium geleden
  • Triplet

    cuteheid. (':

    1 decennium geleden
  • stupidOTP

    echt schattig...!
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen