Foto bij 024 Elvyne de Elementa

Ik hoop dat ik ook nog kan schrijven, na 3 dagen zwaar en leuk kamp.

Na de blunder van Aine en mij besloot ik dat ik even door het huis ging wandelen, om mijn gedachten op een rijtje te zetten.
Ik loop door een gang, en blijf staan bij een schilderij van 3 meisjes, ze zien er nog niet zo heel oud uit. Ik kom dichterbij, en lees wat er op een klein bordje staat. Ik spreek het hardop uit. 'Hierop afgebeeld staan de meisjes Elvyne de Elementa, Fay lè Animalia en Aine Flora. Het is een portret, afgeleid uit het boek: De toekomst der magie.'
Ik wankelde ineens op mijn benen, de gelijkenis was te erg. Snel rende ik naar buiten, de tuin kon vast geen kwaad doen. Ik liep een stukje, en bleef bij een vormstruik staan. Het was een aparte vorm, van drie meisjes. De 1e het langst, en de 2e het kleinst. 'Net als ons' dacht ik gelijk. Ik begon te hyperventileren. 'Nee, dat kan niet waar zijn.' dacht ik, en het werd me teveel. Ik viel neer, en alles werd zwart.

'Elvy, Elvy, wakker worden.' schreeuwt iemand naar me. Ik doe voorzichtig een oog open en zie vier ongeruste blikken naar mij staren. Ik herken Mister Magic, Aine - die waarschijnlijk had geroepen -, Fay en iemand die ik niet kende. 'Ahh, je bent wakker.' gilt Aine. 'Rustig, ze heeft een zware dag achter de rug.' Dat was waarschijnlijk Mister Magic. Ik ga overeind zitten, en zie dat ik in de kamer van Mister Magic ben. 'Hoe kom ik hier.' vraag ik mezelf af. Plots schieten de herrinneringen weer door mijn hoofd: het schilderij, en de struik. Ik werd weer hysterisch, en ik viel weer neer. Alles werd weer zwart.

Reageer (3)

  • annoesginny

    goed geschreven meid snel veder gaan

    1 decennium geleden
  • Marly2801

    cool, snel verder

    1 decennium geleden
  • Dutchie

    Leuk!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen