Foto bij 38.

Veel lees plezier!
X.

‘Lekker gedanst?’ vroeg Dave. ‘Zag je toch’ zei ik. ‘En Dave hoe is het eigenlijk met je grote liefde?’ vroeg ik terwijl ik ging zitten. Diana, de zus van Dave, grinnikte en Dave werd rood. ‘Vertel!’ ik voelde hoe 2 sterke armen me optilden en bij iemand opschoot werd gezet. Ik vermoedde dat het Christian was. Mijn vermoedens klopten toen ik hem hoorde zeggen ‘Dat wil ik ook wel weten!’ ‘N… nou ik… ik heb’ net op dat moment zeiden de jury leden dat ze de uitslag hebben. ‘Saved by the bell’ mompelde ik. ‘Als alle paren bij elkaar willen gaan staan dan kunnen we gaan beginnen. Goed aller eerst wil ik iedereen bedanken voor hun prachtige dans’ en iedereen begon te klappen. ‘Op de 3e plaats is geëindigd Bella en Christian!’ ‘Proficiat’ en ik gaf hem een hand. ‘Proficiat, en op de 2e plaats is geëindigd Diana en Jake!’ ‘Proficiat!’ en ze gingen bij Bella en Christian staan, die inmiddels op het podium waren gaan staan. ‘En dan nu het beslissende moment! De eerste plaats gaat naar… Rosalie en Dave!’ een enorm applaus barste uit en ook wij gingen op het podium staan. Moeder kwam oop het podium op en zei ‘Voor we de cadeaus gaan uitpakken willen Anthony en ik nog iets belangrijks zeggen’ mijn vader kwam nu ook het podium op. ‘Het was eerst een ongelukje maar wel een lang gewild ongelukje’ begon mijn moeder. ‘Wat we willen zeggen is, ik ben zwanger’ ‘Maar dat is geweldig!’ riepen Oma Queen en Oma Sounière inkoor. ‘Maar nou hebben we lang genoeg gewacht! Hup naar de cadeautjes!’
Tijdsprong.
‘Daag en tot de volgende keer!’ ‘het was echt geweldig vanavond’ zei ik toen iedereen weg was. We hadden net de laatste gasten uitgezwaaid. ‘Ja echt wel, het was erg gezellig’ zei moeder. ‘Ik heb ook erg leuke cadeaus gekregen’ zei ik. In het vreemde pakje van vanmorgen had een zilveren ketting met een hartje eraan gezeten. Er zat een briefje bij met op schrift.
“Je moeder heeft dit bij mij in bewaring gebracht. Het wordt tijd dat jij het terug krijgt. Gebruik hem goed’
Ik had het kettinkje gelijk omgedaan. Ik wou het hartje omdraaien om het ook van de achterkant te kunnen bekijken maar toen werd ik onzichtbaar. Oma zei, toen ik weer zichtbaar werd, dat het waarschijnlijk een onzichtbaarheidsketting was. ‘Ik ga naar boven!’ melde ik nog snel voor ik naar boven ging. ‘Is goed schat! Slaap lekker!’ hoorde ik nog ‘Jullie ook!’ riep ik van boven. Op mijn kamer deed ik mijn schoenen en jurk uit, mijn sieraden af behalve de ketting van mijn moeder, haalde mijn make-up er nog even af, deed mijn haren in een staart, poetste mijn tanden en ging toen in mijn King-Size bed liggen.

Reageer (1)

  • Marly2801

    cool,ik zou ook wel zo'n kettinkje willen!
    snel verder!!(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen