Foto bij Hoofdstuk 14

Mijn moeder was gisteren jarig, dus kon niet schrijven xx

Door de bewegingssensor gaat het licht uit. Daar zitten we dan. Ik kijk naar Dani. Door het kleine beetje licht wat onder de deur doorkomt, kan ik haar net zien. Zelfs in deze duisternis kan ik nog zien aan haar dat ze niet op gaat staan. Mooi, ik ook niet. Ik til mijn arm op en begin er mee te zwaaien. Tot mijn verbazing blijft het licht uit en ik geef het op. Mijn energie is ondertussen helemaal uit mijn lichaam gezogen en ik laat mijn hoofd rusten op Dani’s schouder. Net als ik me over wil geven aan mijn slaap, komt ze met de meest onverwachtste vraag ooit.
‘Niall heeft geen vriendin, of wel?’
Bam, ik ben weer klaar wakker. Dit kwam uit een onverwachte hoek. Dani die mijn beste vriend leuk vind, daar had ik nog nooit over gedacht. Een jaloers gevoel komt in me op en daarmee ook een verward gevoel, want waarom voel ik me jaloers. Hij zou mij toch nooit laten vallen? Ik ga er vanuit van niet. Hij wil niet eens een vriendin, wat heel lullig is Dani. Ik geloof dat ik op dit moment heel raar voor me uitkijk en ben dan ook blij dat het zo donker is.
‘Misschien ben jij de enige waarmee hij zo hecht is en doet hij daarom zo.’ Voegt ze toe na een lange stilte. Een opgeluchte zucht verlaat mijn mond. Gelijk voel ik een blik op me rusten.
‘Je dacht… o mijn god, Olly, nee!’ Beledigt geeft ze me een duw.

Hi, hebben jullie al gestemt op 1D voor de VMA's?? IK WEL!! Hier is de link... Sorry voor het korte stukje. Morgen meer tijd, meer woorden
KUDO's are always welcome x

Reageer (2)

  • AppleTree1

    snel verder<3

    1 decennium geleden
  • SiennaOne

    Oewh leukleukleuk! Niall is jaloers op Harry xD
    Snel verder schrijven :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen