Foto bij Alexis King

Later die avond, waren we weer terug in het hotel, na het optreden van de jongens. Ze waren allemaal hartstikke moe, dus besloten ze gelijk naar bed te gaan. Zayn stond nu onder de douche, en ik zit in mijn pyjama op zijn bed tv te kijken. Ik hoor de douche uitgaan en even later staat Zayn met een handdoek om zijn heupen in de kamer. ‘Zeg alsjeblieft dat je daar je boxer onder hebt’ zei ik lachend. Zayn grijnst. ‘Zayn’ zucht ik, en ik laat me achterovervallen. Ik doe mijn hand voor mijn ogen. ‘Kleed je aan alsjeblieft’. Ik hoor Zayn grinniken en even later ploft hij in zijn boxer op bed. ‘Blij?’. Ik knik. Niet veel later wordt er op de deur geklopt. ‘Ik ga wel’ zeg ik en ik loop naar de deur, die ik opentrek. Louis, met achter zich Harry, komen de kamer binnen. ‘Kom binnen’ mompel ik terwijl de deur dicht doe.
Harry gaat op mijn bed zitten en Louis bespringt Zayn zowat. Ik ga ook op mijn bed zitten en glimlach even naar Harry. 'We gaan een film kijken!' roept Louis en samen met Zayn zitten ze bij de tv. En ja hoor, ze kiezen een horror film. 'Jongens, alsjeblieft niet' zeg ik. Met een domme grijns kijken ze me aan en ik laat me achterover vallen. Ik kijk wel weg wanneer het eng word. Ik ga wat rechterop zitten en Harry komt ook naast mij liggen. Ik krijg het koud en kruip wat dichter tegen Harry aan. De film begint en er verschijnen gelijk afgehakte lichaamsdelen. Ik bedek mijn ogen en kijk weg. Ik voel Harry zijn hand op mijn rug liggen en ik kijk onopvallend naar boven. Harry had zijn blik gericht op de tv, maar zijn ogen vielen steeds dicht. Ik glimlachte even. Even later hoorde ik de regelmatige ademhaling van Harry en ik zag dat hij lag te slapen. ik had ook geen zin meer om te kijken en sloot mijn ogen ook, om vervolgens naar dromeland te verhuizen.

De volgende ochtend werd ik wakker van de zonnestralen die op mijn gezicht schenen. Ik hoorde zacht gesnurk en keek naast mij. Ik zag dat Harry nog aan het slapen was. Ik wierp een blik op het andere bed en zag daar Zayn en Louis liggen. Ik pakte mijn telefoon om te kijken hoe laat het was. Het was negen uur en eigenlijk had ik al honger. Voorzichtig kroop ik uit bed om in een trainingbroek en een hoodie te schieten. Ik deed de deur dicht en wilde naar beneden lopen. Zonder te kijken botste ik tegen iemand aan. 'Sorry' riep ik en ik keek omhoog. 'Niall!?' zei ik verbaast.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen