Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • kimmss

    ga je snel weer verder met deze mis je verhalen !!!!!! the way that you flip your hair is trouwens nog steeds awesome ik haat allie xx

    1 decennium geleden
  • CLASSYGRUNGE

    Ik zou mee willen doen omdat...

    Wauw, dit lijkt wel een sollicitatie, nu moet ik vast iets heel inspirerends en slims bedenken maar daar ben ik te lazy voor dus mijn reden is: ik hou van schrijven want there's nothing more to say about it.

    1 decennium geleden
  • Care

    More volunteers?

    1 decennium geleden
  • kimmss

    het lijkt me mega leuk om het te doen. en tja ... ik vind jouw verhalen helemaal geweldig ( bijv. the way that you flip your hair , en deze !)ik ben zelf ook bezig met een verhaal ..... nou ja nog niet echt maar ik ben nog een beetje de verhaalijn aan het bedenken .. en ik heb al een story maar die sucks vind ik maarja.
    het lijkt me mega leuk om met jou samen te werken
    ..(Y)
    greetz me

    1 decennium geleden
  • 1Dmayniac

    Ik heb niet echt een reden, maar ik zou je wel willen helpen omdat ik heel erg van schrijven hou. Als ik dicht of een verhaal schrijf beland ik helemaal in mijn eigen wereld, en leef ik me ook helemaal in in wat ik schrijf.
    Je kan mn story Nightmares even bekijken. Dat vind ik zelf mijn beste verhaal tot nu toe. ookal heeft hij nog maar 1 hoofdstuk xdd.

    Nja, eigenlijk heb ik dus geen idee waarom je mij zou moeten kiezen.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen