Foto bij Er op af stappen

16 aboᷰben zo blij
alleen wel jammer dat ik zo weinig reacties krijg snik ik vindt het zo leuk als jullie wat schrijven
al gaat het maar over de koetjes in de wei

nou veel plezier met dit hoofdstuk

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Matellica

    leuk! , en cookie dat verhaal is echt geniaal!, maar idd die van dreamlady is ( veeeeeel) beter.

    1 decennium geleden
  • cookie00

    Hoe ik wil weten wat er op het briefje staat vast iets over haar dat hij haar leuk vindt dat zou zo cute zijn.
    Ik vind dat plaatje echt heel erg hip, en ik was gemeen en heb een prikker in zijn hoofd gestoken *lacht kwaataardig* maarja is het raar dat ik me afvraag wat voor muziek appels luisteren. Aabgezien jij graag wat wil horen over koetjes in de wei en ik me verveel komt hier mijn leuke verhaaltje:

    Er was is een heel lief klein eigewijs klein koetje, hij wad heel speciaal want hij had alle kleuren van de regenboog. Daarom waren veel andere koeien heel jaloers op deze kleine koe. Maar de koe bleef lachen en riep(ja in mijn fantasie kunnen koeien praten) lachen jullie maar, wat er ook gebeurd ik blijf altijd schijnen. Op een dag vertrok de koe de weide wereld in. Daar kwam hij een eerst in een schapen wei alle schapen stonden bij elkaar en waren wit. Net zo als in zijn eigen wei lachten de schapen hem uit maar de koe zij ik blijf altijd schijnen jullie hebben geen mooie kleuren en zijn maar saai wit en hij liep vastberaden verder. Helemaal aan het eind van de grote weide zach de koe een roze schaap helemaal alleen staan. Het koetje ging er naar toe en zei:'zeg scaapje wat is er loos'. Iedereen lacht me uit omdat ik roze ben. Dat is toch leuk dat je anders bent ga met mij mee ik ga een leule plek zoeken om te leven. En ze gingen samen op pad. Ze liepen en liepen en hadden veel lol. Heel veel later kwamen ze bij ern boederij met veel kippen een kip was orange en kreeg alle restjes van het eten samen liepen ze erheen en haalden de kip over mee tegaan.
    Nu met zijn drieeen gingen ze op pad. Na een klein stukje te hebben gelopen moeten de drie dieren over een hoge berg heen. De kip wordt erg moe omdat hij weinig te eten kreeg op de boederij het koetje zegt:'klim op mijn rug dan reizen we zo verder'. En dat doet de kip. De dieren komen dit keer bij een kinderboederij als ze bij de varkens komen zien ze een blauwe pony met een dik kindje erop rennen achter een klein schattig groen biggetje aan rennen. Ze lopen er heen en praten met de twee dieren. De dieren wachten tot het donker is dan sluipen de koe,het schaap en de kip naar het hok van de dieren en vormen een pyramide en krijgen zo het hek open. Ze vluchten en na heel hard gerend te hebben vallen ze neer op een gras veldje en vallen in diepe slaap. De dieren worden wakker door de zachte regen en de zon die opkomt achter zich horen ze luiden voetstappen van een hele horden mensen van de boederijen waar de dieren vandaan komen als de mensen inzicht komen zien de dieren een prachtige regenboog en bedenken dit kan maar een ding betekenen ze gaan in de volgorde staat van de regenboog met het koetje achteraan zodat allekleuren zijn opgevuld ze rennen de regenboog op en kijken halverwegen achterom de mensen zijn gestopt ze zien de regenboog niet, de dieren lopen door en aan het eind begroet een blije kabouter met een pot goud ze. 'he jullie zijn de uitverkoren dieren van de regenboog welkom in het paradijs geniet en wees vrolijk.' zegt de kabouter
    Het koetje zegt ik zei toch dat ik altijd schijn want er is geen regenboog zonder zon en zonder regenboog was ik er niet.

    The end
    Oke dit verhaal faalt maar krijgen we hiervoor nog een deeltje om te laten zien dat jouw verhaal veel beter is.;)

    1 decennium geleden
  • 1TWILIGHT

    Leuk!!
    :Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen