Foto bij 51st Fairytale

Sorry dat ik jullie zo lang laat wachten, maar mijn weekenden zitten een beetje vol gepland...

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Tyche_

    STOP NU NIET!!!!!
    SNEL VERDER!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Catmint

    SNEL VERDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • amores

    Aaaaaaaah, jaaa, ze zitten in de problemen! Weer een geweldig hoofdstuk! Ik heb morgen introductie dus ik duik vandaag maar lekker vroeg mij bed in! Heb nu een masker op en zit jet nieuwe hoofdstuk van mij favoriete schrijfster te lezen! Sorry als het soms niet helemaal logisch is wat ik typ want ik typ dit met mijn iPod en dan heb je weer van die irritante autocorrectie! Weetje wat trouwens heeeel erg is! Ik heb je het hele weekend niet gesproken! Echt verschrikkelijk! Hopelijk heb je morgen weinig huiswerk want dan kunnen we onze gesprekken in de avond inhalen! Morgenmiddag ben ik trouwens met een vriendin, dus fan kan ik je niet storen met je huiswerk xD Omdat ik dit met mijn iPod typ heb ik geen idee hoe lang min reactie is! Ik hoop lekker lang want ik brei er nu maar een einde aan! Kudo (flower) xx

    1 decennium geleden
  • BeautyBitch

    snel veder, je schrijft echt super

    1 decennium geleden
  • EmilyStyles

    SNEL VERDER!!!!!!(K)(K)(flower)(flower). ik denk dat die vampier ook achter rosemary aangaat, maar de Cullens zullen haar beschermen!! love your story(H)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen