Foto bij 002

Kate Scarlett Johnson
Josh Devine

Kate neemt een klein slokje van haar koffie, terwijl ze Josh nieuwsgierig aankijkt. 'Wat?' vraagt Josh. 'Je hebt een chocolade mond, het zit zelfs op je wangen' lacht Kate. Josh wangen worden lichtjes rood. 'Kom hier' zegt Kate en ze schuift naar Josh toe. Ze pakt een servetje en veegt de restjes chocola van Josh zijn wangen en mond. Josh volgt elke beweging die ze maakt. Kate glimlacht en legt het servetje weg. Josh schuift nog een stukje dichterbij.
Twijfelachtig legt hij zijn hand op haar heup. Kate haar ogen schieten even naar zijn hand die op haar heup ligt, naar Josh zijn gezicht. Josh brengt langzaam zijn hoofd dichterbij en drukt voorzichtig zijn lippen op die van Kate. Verrast knippert Kate even met haar ogen, om ze vervolgens te sluiten.
Josh hart maakte een sprongetje, toen hij voelde dat ze terug kuste. Even later haalt Kate langzaam haar lippen van die van Josh.
Kate bijt op haar lip en Josh glimlacht. Met zijn hand strijkt hij een plukje haar uit haar gezicht. 'Normaal kus ik nooit op de eerste date, als dit een eerste date is dan' zegt Kate en ze lacht even. 'Soort regel van mezelf' zegt ze weer lachend en ze schudt haar hoofd. Josh grinnikt. 'Ik verbreek graag de regels' zegt hij met een grijns. Kate lacht. 'Oké, goed om te weten'. Josh glimlacht. De rest van de ochtend praten ze nog door over van alles. 'Heb je zin om een film te kijken?' vraagt Kate, als ze buiten staan. Josh knikt. 'Lijkt me leuk'.
Ook al kent Kate Josh nog niet zo lang, ze heeft het gevoel dat er wel een een relatie uit hun kan komen. Na de kus in de starbucks heeft ze zin om de rest van de middag op de bank te liggen met Josh.
Samen lopen ze richting het appartement van Kate. Kate maakt de deur open en ze lopen naar de woonkamer. Josh kijkt even de kamer rond. 'Schattig, romantisch' zegt hij. Kate bloost even. 'Je moet toch wat' zegt ze, en ze trekt haar schoenen uit. Haar jas hangt ze aan de kapstok in de hal, en Josh doet hetzelfde. 'Zoek maar een film uit, ze liggen in het kastje onder de tv'. Josh knikt en Kate verdwijnt de keuken in. Ze maakt wat popcorn en schenkt twee glazen cola in. Ze zet de glazen op het tafeltje. 'Ik hoop de je cola lust' zegt Kate. Josh draait zich om en knikt. 'Mooi' zegt Kate en ze loopt terug naar de keuken om de popcorn te halen. Ze doet de popcorn in een bak en loopt weer naar de woonkamer. Ze zet de bak met popcorn ook op de tafel en gaat op bank zitten.
'Heb je al wat gevonden?' vraagt Kate. Josh knikt. 'Wel een paar, maar wat heb jij veel chick flicks zeg!' lacht Josh. Kate bloost en kijkt even naar de grond. Josh staat op en gaat naast Kate zitten. Hij pakt haar kin voorzichtig en tilt haar hoofd op. Hun ogen ontmoeten elkaar. 'Je bent zo schattig' fluistert Josh, voordat hij zijn lippen op haar wang drukt. 'En grappig' fluistert hij en hij drukt zijn lippen op haar mondhoek. 'En slim' zegt hij en hij drukt zijn lippen op haar andere mondhoek. 'En beeldschoon' zegt Josh dan en hij drukt zijn lippen op die van Kate. Kate glimlacht en kust hem volop terug. De vlinders vliegen wild door haar buik heen. Het is lang geleden dat ze zich zo heeft gevoeld.


Reacties? (:

Reageer (1)

  • Pepito

    Aww!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen