But maybe it's me, maybe I only see what I want.
      'Hello gorgeous,' zei ik lachend en trok het bruinharige meisje in mijn armen. Ze lachtte en drukte een kusje op mijn wang. We stonden midden op straat en ik bekeek haar eens goed. Haar lange bruine haar had ze los, een zonnebril op haar neus en ze had een lange witte broek aan. Haar witte Allstars matchten die van mij perfect. Ik pakte haar hand en trok haar mee.
      'Lou, wait, where are we going?' Ik lachte.
      'I'm taking you shopping, we have a wedding to attend tonight.' Mijn pas werd abrupt afgekapt en ik kwam struikelend tot stilstand. Eleanor keek me vragend aan.
      'A wedding? Louis,' zuchtte ze en ik schoot in de lach.
      'Not my wedding, a wedding. Now, let's go, we don't have that much time.' Ik trok haar opnieuw mee en dit keer zonder abrupt halt. Ze greep mijn hand steviger vast en ik trok haar dicht tegen me aan. Dit had ik gemist. Dit kon ik met Harry niet doen.
      'Lou, whose wedding is it?'
      'Rochelle and Marvin's. We're all invited. Harry asked him if you could come too. Well, I asked Harry if he could ask Marvin, because management told me to take you out. It has been a few weeks since we were seen together,' mompelde ik en trok haar een kledingwinkel in. Eleanor liet mijn hand los en deed een stap bij me vandaan. De blik in haar ogen maakte me bang, maar ze draaide van me weg voor ik nog iets kon zeggen. Zonder nog maar iets te zeggen begon ze de kledingrekken door te zoeken, terwijl ik ongemakkelijk bleef toekijken.
      'How was your doctor's appointment anyway?' Zonder haar aan te kijken plaatste ik me op een stoel die in de winkel stond. Eleanor zocht alle rekjes af.
      'Great,' zei ik en rolde met mijn ogen. 'Got something called tinnitus or something. It's annoying, but I can live with it.'
      'It's what?' vroeg ze en keek me aan van achter een rek met jassen.
      'Tinnitus. It's a ringing sound in my ear caused by being exposed to a lot of noise for too long. Probably all those fans,' grinnikte ik en Eleanor schudde haar hoofd.
      Ze paste verschillende jurkjes, rokjes en zelfs broeken. Ze kwam aan met schoenen. Pumps, sandalen, slippers en laarzen. Sjaals en zelfs kettingen en armbandjes. Uiteindelijk had ze een simpel wit jurkje uitgezocht met zilveren slippertjes en een zilveren ketting. Ze hield het omhoog en ik knikte al goedkeuring. Ze grijnsde zelfvoldaan en liep naar de kassa. Ik betaalde en ze protesteerde.
      'Lou, don't do this. I can pay for my own clothes!' Ik rolde met mijn ogen en gaf haar de tas met kleding.
      'I know you can, see this as a thank you gift.'
      'Thank you for what?' vroeg ze terwijl ze de deur van de winkel voor me open hield. Ik stapte langs haar heen naar buiten en pakte haar hand.
      'For being you,' knipoogde ik naar haar en ze lachte.

      'Dance with me,' fluisterde ik in haar oor en ze schudde lachend haar hoofd. Ik volgde haar blik naar Harry, die met zijn armen over elkaar geslagen toe zat te kijken. Ik probeerde zijn blik te vangen, maar hij weigerde me aan te kijken.
      'Please?' smeekte ik en Eleanor keek even peilend naar Harry, die knikte. Hij had weinig keus. Er waren te veel mensen die dingen konden denken of zien.
      'Fine, just one time, after that you're going to give your boyfriend some attention.' Ik rolde met mijn ogen en grijnsde toen. Ik pakte haar hand en trok haar mee. Ze sloeg haar armen om mijn nek en ik trok haar tegen me aan. Ze legde haar hoofd op mijn schouder en even voelde het weer net als vroeger. Ik sloot mijn ogen en concentreerde me op de muziek. De hele wereld leek weg te vallen, behalve Eleanor. Haar haren kietelden tegen mijn wangen. Over haar schouder kon ik Liam en Danielle zien zitten en Zayn die met Perrie en Niall aan het praten was.
      'Lou, I think you need to go and spent some time with Harry,' fluisterde Eleanor in mijn oor. Ik keek haar vragend aan.
      'Why?'
      'Because he's your boyfriend and because I don't think you'd want him to come home with Lucy, do you?' Ik kneep mijn ogen samen en draaide me om. Harry zat dicht tegen Lucy aan en zo te zien hadden ze het erg gezellig samen. Een vreemde kriebel raasde door me heen. Ik kneep mijn handen dicht en haalde diep adem. Ik sloeg mijn ogen neer. Nu wist ik hoe Harry zich voelde als hij me met Eleanor zag.
      'People will notice,' zei ik terwijl ik me naar Eleanor toe draaide. Ze schudde haar hoofd en gebaarde om zich heen.
      'People are too drunk to notice. I'll be here till you want to leave, that way we can leave together and there'll be no problem. Go. Go,' zei ze lachend en duwde me richtig Harry. Ik struikelde bijna en keek haar even kwaad aan, maar ze had haar aandacht al er op Niall had gericht.
      Harry keek op toen hij me opmerkte. Lucy keek ook op. Haar donkere haar had ze in een losse staart gebonden. Het zag er naar uit dat ze Harry wel erg gezellig vond.
      'Can I borrow Harry from you Lucy?' vroeg ik met een glimlach. Ze keek me even kort aan en wuifde het toen weg.
      'Course sweetheart,' lachtte ze en ik greep Harry's hand. Hij liet zich zonder tegenstribbelen mee trekken naar buiten. Pas daar kwam hij abrupt tot stilstand en keek me aan, zijn ogen verward.
      'What are you doing?'
      'Stealing you from Lucy,' grinnikte ik en wilde verder lopen. Harry dacht daar anders over en trok zijn hand los uit de mijne. Ik draaide me vragend naar hem om.
      'What if we get caught? What is someone sees?' fluisterde hij, zonder zijn blik ook maar een seconde van de mijne af te wenden. Ik zuchtte en keek om me heen. Er was niemand te zien. Het was donker en de muziek die binnen werd gedraaid was nog te horen.
      'Look around you Haz,' zei ik en hij liet schichtig zijn blik over de omgeving glijden.
      'There's nobody here,' fluisterde hij toen en keek me weer aan. Ik glimlachte en stapte op hem af.
      'Exactly,' zei ik en drukte een kusje op zijn lippen. 'Now.' Weer een kusje, deze keer duurde hij iets langer. 'Come.' Een kusje op zijn neus. 'On.' Ik drukte voor de derde keer mijn lippen op die van hem en dit keer nam ik zijn onderlip tussen mijn lippen. Voordat Harry er op kon reageren pakte ik zijn hand en trok hem mee een grindpad op.

---
Wauw. ik verhuis vanmiddag naar Deurne en tja... ik kan het olgende hoofdstukje pas volgend weekend plaatsen, vrijdag avond opz'n vroegst... maar, ik geloof dat dat hoofdstukje het wachten wel waard is (:
leave a comment and a kudo, <3

Reageer (7)

  • MCourtois

    Veel plezier in Deurne! :')

    1 decennium geleden
  • Lordd

    Ahw, awesome. <'3 Wel zielig dat ze zo alsof moeten doen, dadelijk wordt Louis echt terug smoorverliefd op Eleanor ofzow. x3

    1 decennium geleden
  • iShipJiall

    JIJ MOET NU VERDER GAAN JA?!:@:(((lol)
    PLEASE (flower)

    1 decennium geleden
  • Aprilynne

    Can't wait

    1 decennium geleden
  • Show

    Jealousy is got a huge roll in relationships.. It's too bad ya know?
    Snel verder! <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen