1DxHorselove

Amy POV

Amy POV
"Amy ik vind je leuk en zou je een keer met me op date willen?" vroeg Liam. Ik kon het niet geloven zei hij dat nou echt? Ik keek met grote ogen naar hem. Hij had een onzekere blik. Snel zei ik: "Ja natuurlijk Liam!" met een grote glimlach. Er kwam meteen een glimlach op zijn gezicht. Ik gaf hem een knuffel. Hij is de liefste leukste knapste en aardigste jongen die ik ooit gekend heb! Naast Angel dan... We liepen samen terug naar de andere. Ik stapte nog even de box in van Angel. Ik gaf hem een knuffel en een kus. "Morgen nog jongen en dan krijgen we de uitreiking!" ik gaf hem nog een kusje op zijn neus en gaf hem een snoepje en daarna liep ik weer naar buiten. "Wat zijn jullie telefoon nummers eigenlijk?" ik kreeg meteen een heel blaadje met nummers in mijn handen gedrukt. "Bedankt" Ik zette de nummers in mijn telefoon en gaf hem daarna aan Laure. Ik SMSte ze allemaal even zodat ze mijn nummer ook hadden. "Umm jongens, ik ga slapen Weltrusten!" zei ik. Ik liep de box van Angel in. Nu deden ze wat stiller. Al snel viel ik in slaap met een mooie droom.

de volgende morgen
Ik werd wakker door geschud aan mijn schouder. Angel stond met zijn snuit aan mijn schouder te duwen. "Goeiemorgen knapperd" zei ik slaperig
Ik stond op en pakte wat strootjes uit mijn haar. Ik ging naar de trailer en deed daar alvast de kleren die ik vanmiddag met het rijden aan moest aan. Vandaag zou de uitreiking zijn en te horen krijgen wie er kampioen geworden waren. Ook pakte ik de poets spullen en ging Angel poetsten. Ik zag dat Laure ook wakker was geworden. Volgens mij had zij vannacht bij Harry 'geslapen'. Ik ging Angel poetsten tot hij glimt. Toen ik klaar was kwamen Liam, Niall, Louis, Harry en Zayn eraan. "Goeiemorgen!" zeiden ze allemaal vrolijk. "Goeiemorgen" antwoordde ik terug. Eleanor die kwam de box binnen lopen. "Kan ik nog wat doen?" vroeg ze. "Als je wilt mag je straks nadat ik gesprongen heb Angel uitstappen!" zei ik. "Jaaaa! Dat wil ik" zei ze enthousiast terug. Ik moest lachen. "Ik moet over 2 uur rijden dus nog eventjes wachten. En als je wilt ga ik je een keer echt les geven samen met de andere jongens. Ik ben van plan er toch nog een paardje bij te kopen. Eleanor knikte en liep naar Louis toe. Ik pakte alvast het zadel en hoofdstel en haalde er een doekje overheen. Nadat ik dat had gedaan ging ik zitten. Ik zag dag Liam naast me kwam zitten. Ik glimlachte even lief naar hem. Hij lachte terug. "Heb je wat anders bij dan alleen je paarden kleren?" "Ja voor vanavond heb ik een jurkje bij. Want dan is de uitreiking en wordt er een feestje gevierd." "Ja klopt daarom zijn wij hier ook." "Ik hoop zo voor Laure en voor mij natuurlijk dat 1 van ons kampioen word!" "Hoop ik ook, maar gister had je ook ookal de snelste tijd dus dat zal wel lukken en met Laure vast ook wel." zei Liam. We hebben nog een tijdje zitten kletsen en heb hem verteld over mijn leven en hij over de Zijne. Nu was er Alweer een uur voorbij. Ik begon Angel op de zadelen. mezelf kleedde ik me ook om. Ik liep naar de bak en stapte op. Eerst liet ik Angel rustig stappen. Na dat ik dat 10/15 minuutjes had gedaan liet ik hem aandraven. Er stond weer een hindernis. Voor de laatste paar minuten liet ik hem daarover heen gaan. Ik werd geroepen en ik reed weer naar de ingang. De jongens en Laure wenste me succes. Ik groette de jury weer en wachtte op het startsein. Nadat die gegaan was vloog Angel weer over de hindernissen zonder 1 balk te raken. Ik had nu de snelste tijd en nog foutloos ook! Wat was ik trots op mijn paardje! 

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen