Foto bij Beach

mijn school is weer begonnen dus vanaf nu kan ik weer minder schrijven
jullie zullen misschien denken 'zoveel heb je hier niet geschreven'
maar ik heb nog meer storys lopen he? :)

Nadat Rena en ik ons zoveelste training gevecht hadden gehouden,met Heracross en Phanpy,kwamen we aan bij het strand.
Bij dit strand zou de boot vertrekken naar Wocean City.We liepen naar het boord met de tijden.Rena liet haar vinger over de tijden strijken.
'Vanavond gaat er pas weer een.' Concludeerde Rena.
Daisuke,Rena en ik keken elkaar aan.
'Strand!' Riep ik meteen.Daisuke en Rena stemde meteen in.We liepen naar het strand.Er stonden kleedhokjes naast elkaar.Daisuke en ik waren al snel klaar en we liepen het strand al op.We ploften neer en Bulbasaur rende al naar het water.
'Laat je hem zo gaan?' Vroeg Daisuke die op zijn rug was gaan liggen.
'Ja hij komt zo wel terug.Bovendien laat ik straks de andere er ook uit.' Antwoorde ik en ging ook liggen.
'Heracross wordt met de dag sterker he?' Merkte Daisuke op.Ik knikte.
'Zeker,hij heeft ook een vurig karakter.' Zei ik lachend.Het bleef even stil,ik zag aan Daisuke dat hij iets wilde vragen maar twijfelde.
'Dusss heb je al met Rena gepraat?' Vroeg Daisuke.Ik fronste.
'Waar heb je het over?'
'Nou die hele 'kus op de wang' toen bij die orkanen.' Hintte Daisuke.
'Hmmm.' Zei ik en legde mijn hoofd op mijn armen. 'Ik liet me denk ik meeslepen in het moment.'
Daisuke keek me met een blik aan die ik niet echt kon plaatsen,opgelucht?
'Echt waar?' Vroeg hij voor de zekerheid.Ik knikte.
'Er is niets,echt niet.' Zei ik.Daisuke stond op.
'Mooi dan kan...' Hij stopte met praten.Ik draaide mijn hoofd en zag dat Rena naar ons toe kwam lopen.Automatisch sprong ik ook op.Ik bloosde lichtjes.Ze had een rode bikini top en een surfersbroek aan.
'Kunnen jullie het zien?' Vroeg Rena sarcastisch.Daisuke gaf me een tik tegen mijn schouder.
'Niet staren.' Zei hij.
'Wat ben jij dan aan het doen?' Antwoorde ik en probeerde hem een tik terug te geven maar we vielen daardoor allebei in het zand.
'Ik ben een ijsje halen,ik neem voor jullie ook mee.' Zei Rena en vertrok weer.
'Wacht ik ga wel m...' Voordat Daisuke kon uitpraten had ik hem weer in het zand geduwd.
'Dacht het niet...HA je bent helemaal rood.' Riep ik uit.Daisuke duwde mij van hem af en pakte zijn pokeballen uit zijn tas.
'Zullen we ze dan ook maar van het strand laten genieten?' Zei Daisuke en gooide zijn pokeballs in de lucht.
'Jolteon,plusle,shinx kom eruit.' Daisuke's pokemon kwamen netjes op het zand terecht.Zijn pokemon keken meteen naar de zee waar Bulbasaur al in lag.
'Plusle niet weer het water onder stroom zetten he.' Sprak Dasuke streng toe.
'PLuss plus.' Zei Plusle en rende met Jolteon en Shinx het water in.
Ik rende ook het water in tot op kniehoogte.Toen Bulbasaur naar me toe kwam zwemmen pakte ik mijn pokeballen uit mijn zwembroekzak.
'Elektrike,Heracross,Pidgeotto en Monferno kom eruit!' Riep ik en gooide de pokeballen de lucht in.Elektrike plonste het water in en zwom natuurlijk meteen.Pidgeotto vloog blij door de lucht.Opeen srealiseerde ik me iets.
'Fuck!Monferno kan niet in het water!' Ik draaide me om maar zag hem nergens.
'Monferno?' Vroeg ik toen ik realiseerde dat ik iets op mijn hoofd voelde.Monferno was uit vanuit zijn pokeball op mijn hoofd gesprongen om het water maar niet aan te raken.
'GRRRRRRR!' Gromde Monferno naar me.
'Jaja sorry Monferno.' Zei ik lachend en liep het strand weer op.Eenmaal op het strand sprong Monferno van mijn hoofd en ik ging naast Daisuke zitten.
'Hey.' Zei ik en plofte naast hem neer.
'Kan ik je iets vragen?' Vroeg ik.Daisuke knikte.
'Tuurlijk.'
'Waarom doe je altijd zo uiterst voorzichtig met je jack?Behalve dan dat hij duur is,en waarom alleen elektric pokemon?' Vroeg ik.Dit waren twee vragen die ik al lang in mijn hoofd had.
'Dat is een lang verhaal en het heeft met elkaar te maken.' Antwoorde Daisuke.
'Mag ik het ook horen?' Vroeg Rena en gaf ieder ons ijsje.
'Natuurlijk.' We gingen ergens op een beschutte plek zitten in der duinbomen.
Rena liet ook haar pokemon eruit.
'Arcenine,Poochyena,Dratini en Phanpy.'
Poochyena en Phanpy renden meteen op de zee af.Dratini keek weer een voorzichtig naar ons.Nog niet vertrouwend.
'Ga maar in het water spelen met de rest.Poochyena en Phanpy zijn er al.' Zei Rena en wees naar het water.Dratini hield zijn hoofd laag.
'Volgens mij vertrouwd ze ons nog niet echt.' Zei ik.Rena knikte.Dratini vond zelf een plek gras in de duinen waar ene klein beekje naast stroomde naar de zee toe.


Arcenine ging bij ons liggen en Rena kon lekker tegen hem aanleunen.
Zou ik naast d'r gaan zitten?
'Dus je hoorde Suno's vraag?' Begon Daisuke tegen Rena.
'Yupe.' Antwoorde ze.Daisuke knikte.
'Oke het zit dus zo,ik heb geen ouders.'
'Wat?!' Riepen Rena en ik uit.
'Mijn moeder overleed aan een ziekte toen ik 8 was.Ze had mijn jas gekocht voor wanneer ik op pokemonreis zou gaan.De dag daarvoor was ik jarig,mijn achtste verjaardag,mijn vader en moeder hadden mij een Eevee gegeven.' Daisuke glimlachde bij de herinnering.
'Mijn vader en moeder konden altijd goed met elkaar overweg,nooit geruzie.Toen mijn moeder er niet meer was,ging mijn vader aan de alcohol.Niet heel erg maar hij begon het huis te verwaarlozen en lette niet meer op mij.Hij werd uit zijn ouderlijke macht ontzet ik en ik kwam terecht bij mijn erg jonge oom.' Daisuke keek mij aan.
'Je hebt zeker al bedacht dat Eevee dus in Jolteon is geëvenlueert.'
Merkte hij op.Ik kon alleen knikken,nog half in shock van zijn vorige verhaal.
'Nou toen ik Eevee had gekregen had ik ook en zakje gekregen.In dat zakje zaten 3 stenen: een vuursteen,een watersteen en een bliksemsteen.Mijn vader legde me ook uit dat er nog 2 andere mogenlijk heden waren een Umbreon of Epseon.* Ik vond ze allemaal gaaf maar Espeon helemaal.Omdat die zo moeilijk te krijgen was vond ik hem juist interessant.Ik speelde altijd met Eevee in een bos.Waar ik ook ging,Eevee ging mee net als het zakje met de stenen,die ik aan mijn riem had gebonden.Eén dag dat Eevee en ik in het bos waren werden we aangevallen door een groep Wingull.De Wingull bleven maar komen en Eevee kon ze niet allemaal aan.Eevee raakte steeds meer gewond en uiteindelijk sprong ik voor Eevee.Ik probeerde Eevee te beschermen tegen de Wingull die ons aanvielen.Toen Eevee dat merkte beet hij de zek met stenen van mijn riem en rende onder me vandaan.De Wingull schoten natuurlijk meteen op Eevee af.Eevee bleek slimmer te zijn dan ik dacht.Hij beet de zak open en nam de bliksemsteen in zijn bek.Hij evenlueerde in een Jolteon.' Daisuke keek glimlachend naar Jolteon die aan het spelen was met Poochyena en Bulbasaur.
'Jolteon wist met een thunder alle wingull uit te schakelen.Toen besloot ik dat elektrische pokemon geweldig waren en ik zag er ook een band in met mijn moeder.Omdat ik Eevee van haar had gehad.'
'Wow geen wonder dat je zo een band met Jolteon hebt.' Merkte Rena op.
'Jolteon!' Riep Daisuke.Jolteon kwam meteen enthousiast aanrennen.
Daisuke aaide over Jolteons koppie.
Rena stond op.Ik keek haar aan.
'Ik ben even zwemmen.' Zei ze en liep naar het water.Opeens rende alle pokemon het water uit.Bulbasaur sprong op mijn schoot net als mijn andere pokemon,hetzelfde gebeurde bij Daisuke.Ik sprong op en rende naar Rena.
'Wacht misschien zit er iets in het water.' Zei ik en dook het water in.Er was niets te zien en vertelde Rena dat.
'Dan ga ik alsnog even zwemmen.' Zei ze.Ik knikte en liep terug.We deden onze pokemon maar in hun pokeball.Ik deed dat ook voor die van Rena maar liet Dratini liggen.Toen na een tijdje Rena uit het water wilde komen verscheen er een groot figuur achter haar.Daisuke greep zijn pokedex.
Empoleon
De drie hoorns die uit zijn bek omhoog komen zijn getuige van de enorme kracht van Empoleon. De leider van de groep heeft de grootste hoorns van allemaal. Ze kunnen ongelooflijk snel zwemmen en halen me gemak een speedboot in! Aan de uiteinden van zijn vleugels zitten scherpe punten, waarmee hij drijvende ijsblokken doormidden kan snijden.

Rena draaide zich geschrokken om.De Empoleon haalde uit met metal claw.
'RENA!' Schreeuwde ik en sprintte vooruit maar ik kon haar nooit optijd bereiken.Vlak voordat ze geraakt werd schoot er iets langs me heen en de metal claw werd afgeweerd...

*in de buurt van hun huis was geen bossteen of sneeuwsteen,voor leafeon en glaceon.

Reageer (2)

  • ilovenobody

    VErder!!

    1 decennium geleden
  • D3M1

    Ik lees al jou story's:D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen