Foto bij 07. More guests would mean more fun.

Hope u will like it!

'Kom we maken het nog gezelliger', zegt mijn oma en ze haalt grote wijnglazen tevoorschijn. Ik en Allison kijken elkaar aan.
Tijdens het koken had ik al door dat het niet zo goed gaat met mijn oma en zelfs Allison voelde dat, want ze zorgde ervoor dat mijn oma geen seconde rust kreeg.
'Ach, voor deze keer', zegt mijn oma schouderophalend.
Blijkbaar is dit haar geheim voor kracht. De kracht om door te gaan, haal ík uit mijn nieuw gemaakte vrienden. Mijn omhoog gekrulde mondhoeken zakken iets naar beneden. Ik zucht even en pak een van de glazen op. Het doorzichtige drankje klotst zacht heen en weer.
We zijn allemaal wel al zestien of ouder, maar toch wilde mijn moeder liever niet dat ik dronk. Beide hebben we de resultaten gezien.
Toch neem ik een flinke teug. Mijn gezicht vertrekt iets door de sterke bittere nasmaak. Wanneer ik nog een slok wil nemen, voel ik een warme hand die me tegenhoudt. Ik kijk op in een paar helderblauwe ogen en voel mijn hartslag versnellen.
'Niet doen', is het enige wat hij me toefluistert.
Ik heb de neiging mijn armen om hem heen te slaan, mijn gezicht te verbergen in zijn nek, me laten vangen in zijn armen, maar ik doe niets. Verdrink alleen in zijn ogen.
Het moment wordt verstoord door twee armen die rond mijn middel worden geslagen.
'Halloooo Jane.'
'Hey Stiles', begroet ik hem grinnikend terug.
'Niet boos worden.' Gelijk draai ik me om en kijk hem met opgetrokken wenkbrauwen aan. Wanneer ik langs hem heen kijk, snap ik al waar hij het over heeft. Een jongen met halflang donker haar en kleine bruine ogen steekt zijn hand op en grijnst even verlegen naar me. Hij ziet er opzich naar aardig uit, maar de man achter hem niet.
'Waarom is Derek mee?' sis ik Stiles toe.
'Ik kreeg hem, beide bedoel ik, mijn auto niet uit', zegt hij snel.
Lang blijf ik Derek aankijken. Ik wil niet dat hij hier is. Hij denkt dat ik 'speciaal' ben en hij 'beschermt' me blijkbaar al voor weken. Dat noem ik een stalker.
De stilte blijkt meerdere mensen nerveus te maken, want Stiles begint wild gekke bekken te trekken, net zo lang tot iedereen lacht. Ik zie dat zelfs Derek pretoogjes heeft gekregen.
Aarzelend blijf ik nog twijfelen, maar op dat moment komt Allison binnen. Haar blik glijdt langs iedereen en blijft bij die van Scott hangen. Mijn mondhoeken krullen omhoog wanneer ik bewust wordt van het film moment dat zich nu afspeelt. Iedereen kijkt naar de twee, maar ze zien allen elkaar.
Net voor de stilte voor de rest van ons awkward wordt, doe ik mijn mond open om haar aan iedereen voor te stellen. Natuurlijk belandt ze gelijk verwikkelt in een gesprek met Scott.
Ik kom in een gesprek met Isaac en Stiles terecht. Gelukkig kwam de vader van Stiles ook net aan, waardoor mijn oma hem en Derek meetrok naar de keuken. 'Weet je dat we een..' Haar stem sterft weg.
Ik richt mijn aandacht op Isaac en Stiles en zorg ervoor dat mijn hoofd op het juiste moment knikt. Na een tijdje vallen ze stil. Eerst kijken ze naar elkaar en dan naar mij. Hun onderzoekende blikken blijven op mijn gezicht rusten. Ik bijt op mijn lip en hoop vurig dat iemand binnen nu en, wat zullen we zeggen, één seconde voor afleiding zorgt.
Alsof Derek het aanvoelt, komt hij de woonkamer binnenlopen. Zijn gezicht staat zwaar geïrriteerd, zijn donkere wenkbrauwen boos en zijn blauwe ogen hard en afstandelijk. Wetend dat zijn verschijning ons allemaal helemaal stuk laat gaan. Zoals verwacht rollen er al snel tranen over onze wangen wanneer Derek snel het lege bord van de tafel wil pakken.
'Ziet er sexy uit, Derekina', joelt Stiles. Isaac begint wild te fluiten. Allison zoekt hou vast aan Scott, maar lang houdt hij dat niet vol door zijn lachbui, zodat ze beide op de bank vallen.
Derek heeft zo'n super sexy keukenschort aan. Roze met een grote strik rond de taille.
Bijtend op mijn lip graai ik in mijn zak en loop dan op Derek af. Ik leg mijn hand op zijn schouder. Zijn bik schiet ernaar toe. Ik zie aan zijn ogen dat hij dit alles behalve grappig vindt. Toch klik ik het klipje met rode strikje in een snelle soepele beweging in zijn haar vast en kijk hem daarna met een enorme zelfvoldane grijns aan.
Een zacht gegrom komt uit Derek zijn keel wanneer hij doorheeft wat ik heb gedaan.
'Heel sexy', zeg ik en ik wiebel met mijn wenkbrauwen. In mijn ooghoeken zie ik mijn oma vanuit de keuken staan kijken. Ze geeft me een knipoog en schreeuwt dan naar Derek dat hij wel eens een beter keukenmeisje mag zijn. Met wat gemompel en gegrom verdwijnt Derek snel weer de keuken in.
Misschien had mijn oma wel gelijk. Misschien was zo'n avond toch wel juist op dit moment.



-- Reactie? Thank you so much! --(flower)

Reageer (5)

  • xEvax

    Hahaha geniaal

    1 decennium geleden
  • Dillinger

    pphaahahahaha dit is zoooo funny. Le moi gaat snel verder lezen.

    1 decennium geleden
  • Nouika

    WAHAHHAHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA IK IK LIG HIER OP DE GROND VAN HET LAGGEN
    Zulke dingen stel ik me dus altijd voor bij Derek. XD
    Oei Wahahahaa xDxD

    1 decennium geleden
  • bvbloverx

    HAHAHAAAHA IK LACHTE ME DOOOOOHOOOOOOOD

    1 decennium geleden
  • crazycatlady

    Oke hilarisch dat je derek dat aangedaan hebtxDgeniaal stukje:D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen