Foto bij 8.4 Niall

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Euforia

    WIL JE ME FREAKING DOOD MET DIE GIF? IK HEB HEM AL VEEL GEZIEN, MAAR IS HET NODIG OM HEM HIER NOG EENS TE ZETTEN? MIJN CALVIN KLEIN MODEL WILT DAT NIET. Jaja, Nialler zit naast mij en hij vroeg meteen; 'Why is there a gif of me almost naked on your screen?' Weet je niet hoeveel moeite ik hem gedaan om al mijn fangirl-stuff van mijn laptop te halen en dan was alles weg zodat er geen bewijs meer was dat ik gestoord ben en obsessed, KOM JIJ EVEN MET DIE GIF! Goed gedaan, Isolde. Nu moet ik alles uitleggen. Ja, alles. En dan vindt hij dat ik gestoord ben en loopt hij gillend weg. Dan blijf ik lekker alleen achter nadat ik mijn special snowflake eindelijk had ): JOUW SCHULD DUS VOEL JE MAAR SCHULDIG.
    Oke, dat over die gif, nu: Awh zielige snowflake ):
    Snel verder alsjeblieft? *pruillip*
    x

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    snel verder

    1 decennium geleden
  • Lordd

    Ahw, wel zielig voor Niall dat hij net op het laatste moment nog tegen werd gehouden door Liam, maar hij zal Celien nog wel zien. <3 Het móet gewoon goedkomen tussen die twee! :3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen