Sorrysorrysorry!
Ik heb jullie veel te lang laten wachten'aar ik had het gewoon zo druk met mijn weken mijn sociale leven onderhouden dat ik niet veel kon schrijven.
Ik ben nu ook op mijn werk maar het is zooo rustig dat ik aan het archieveren ben.
Met andere worden ik zit in een kelder omringd door dozen en nieman die me controleert.
Ik ga meteen vetder aan nog een stukje en ik beloof dat er vandaag nog minstens 1 hoofdstuk komt, het is nu een beetje saai maar heee het kan niet altijd spannend en vol drama zijn, maar spanning komt er snel genoeg

TAMTAMTAAAAAM *onheilspellende muziek*

-Liam's pov-

De hele wereld wist dat Niall een celeb crush op Feliz had, de jongens dachten dat hij haar wel leuk vond  en ik wisten zeker dat hij gewoon tot overzijn oren verliefd op haar was.
Net zoals nu, we lagen allemaal uitgeteld op de matrassen, behalve ik, ik lag op de bank, maar ik dwaal af, Niall had zo snel mogelijk naast Feliz plaats genomen en bleef vanuit zijn ooghoeken naar haar kijken.
Het was ondertussen bijna etenstijd en ik wachtte op Niall, die om eten zou gaan zeuren, maar na een half uur was het wonder boven wonder Lou die honger begon te krijgen. Gelukkig voor Niall waren de jongens zo moe dat ze het niet door hadden, anders hadden ze hem er zeker mee gaan pesten.

We bestelden een paar pizza's en pakten ondertussen alle dekens en kussens die we vinden konden. Het was pas half vijf maar we hadden natuurlijk de hele nacht niet geslapen dus ons hele ritme was in de war.
Toen er werd aangebeld vlogen Lou en Lies op(ja ik had Hazz' bijnaam voor Feliz over genomen, wij allemaal eigenlijk) en ze racete naar de deur.
In hun haast hadden ze de gangdeur opengelaten, je hoorde ze hier discusseren over wie er zou betalen.
"geef gewoon op Lies" zei Lou, "nooit! Jullie betalen bijna altijd en ik word er ziek van" antwoordde Feliz, "ze zijn allebei te eigenwijs" lachtte Harry. "Lou laat Feliz die arme jongen het geld geven, ze geeft toch niet op en die jongen heeft wel meer te doen dan te wachten op jullie" riep Zayn, aan het geluid te horen had Feliz betaald toen Louis afgeleid was, want de bezorger zei bedankt, de deur ging dicht en Lou begon de zeuren.
De pizza dozen werden in het midden gelegd en iedereen vloog eropaf, er werd een film opgezet en iedereen zat stil te kijken.

Af en toe keek ik naar Niall en Feliz, die tegen elkaar aan leunden.
Harry lag met zijn hoofd bij Feliz op schoot en Louis gebruikte Harry's buik op zijn beurt als kussen. Zayn lag met zijn benen over die van Niall heen en gebruikte mijn benen als rugleuning.
Ik grinnikte in mezelf, dit zag er grappig uit, we leken net een hecht gezin en het was voor de jongens ook goed om een vrouw, of meisje hoe je het ook wil zien, in huis te hebben. Feliz was echt een deel van ons geworden, misschien was ze ook wel een beetje het moederfiguur dat we allemaal misten.
Hoewel ze soms net zo gek was als Lou(en dat zegt veel, heel veel!) was ze op de juiste momenten verantwoordelijk en volwassen.
Ze was knap, lief, grappig, slim, getalenteerd en nog veel meer, kortom ze was perfect.
Perfect voor Niall bedoel ik dus, alleen mijn beste vriend kennende zou hij nooit de eerste stap durven nemen. Hij zou het al niet durven bij een 'normaal' meisje, laat staan bij iemand van wie hij ook nog eens fan is.
Ik moest erachter komen hoe zij over hem dacht, want ik wilde niet dat Niall's hart gebroken zou worden.

Vinden jullie dit verhaal nog wel leuk??

Reageer (1)

  • Celin

    Natuurlijk vind ik dit verhaal nog wel leuk! :D
    Li to resque! Come on!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen