Foto bij O56 || Charlotte Rosaline Stewart

~On the plane

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • LoveIsLouder

    Moooii,,(H)

    Ik kan niet z'n lange reactie maken want moet zo weg maar ik moest even tegen je zeggen dat ik wilde dat Louis tegen me zei dat hij met me wilde trouwen maar dat klinkt een beetje vreemd want hij is 20..

    Heb je LWWY al gehoord? Ik denk het wel, maar wat vind je ervan?

    1 decennium geleden
  • 1Dancer

    Heeey liefje sorry maar door een teveel aan abo's ga ik deze story verwijderen en je andere vooral lezen :$$ sorrysorrysorry brownie, maar je weet dat ik van je hou <33 ly

    1 decennium geleden
  • xSaarrStyles

    IK WIL DIE STEWARDESS ZIJN EN IK WIL ZAYN ZIJN, SNAP JE WAAAARROOOOOMM? LALALA, I LOVE HARRY LALALALA, OMG< IK WIL OOK OP GITAAR, EN IK WIL NAAR HARRY< EN NIALL EN CHARLOTTE GAAN HET BEKEND MAKEN, OMG, OMG, EEENNN, ZE GIINGEN LEKKER DUTCH PRATEN, AAAhhh, Wil je met me trouwen, en dan zegt Harry; JAAAA, nee, hij vraagt het aan mij, en dan zeg ik JAAAAA, ofcourse natuurlijk, en jij en Niall mogen ook komen hoor(: Iloveyou, top hoofdstukje allerliefste lieff!

    1 decennium geleden
  • Chanson

    Yayayay gitaar C: Ik speel ook gitaar maar ik heb geen les (:
    Ennuuhhh SUPERSCHATTIG IK BEN DOOD OK DOEI

    1 decennium geleden
  • xDoresMalik

    I'm not nice, but, I'll give you a comment anyway... Hahaha (: OJA IK MAG VAN MIJN ENGELS LERARES GEEN ANYWAY'S' ZEGGEN< DAT IS HELEMAAL FOUT geloof ik, of andersom, of niet, nouja I DONT FREAKING CARE OKAY. Ik ben moe en chagrijnig en dood en ik zweet omdat ik net heb getennist, en ik ben gewoon in een chagrijnige bui. dus. dit wordt wss niet zo'n geweldige reactie. but I'll try... I'll try.

    OKEE ELLENDEPELLEN. PERFECT. STUKJE. SCHATTIG. NIALL. CUTE. SNEL. VERDER

    BAm

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen