Niall pov

Ik was officieel de gelukkigste man ter wereld! Feliz vond mij ook leuk! Het was alleen nog niet officieel, maar dat zou het voorlopig nog niet worden en het managment van zowel haar als dat van ons zou er niet blij mee zijn. Maar daar dacht ik liever nog niet aan, hier en nu lag ze tegen mij aan film te kijken en dat was voor mij voldoende...

-de volgende ochtend-
Ik opende mijn ogen en zag dat iedereen nog het zelfde lag als gister avond, de televisie stond zelfs nog aan. Feliz was iets onderuitgezakt en gedraaid, want ze lag met haar hoofd op mijn buik. 
Harry werd wakker en keek Feliz en mij aan, "ze ziet er zo lief en onschuldig uit als ze slaapt" geeuwde hij waarna hij opstond waardoor Lou ook wakker werd. 
Ik keek op de klok en zag dat het al half 11 was, we waren sowieso voor half 10 in slaap gevallen als het niet nog eerder was.
Louis was blijkbaar nog moe, hij ging op Harry's plaats liggen en sloot zijn ogen weer. Toen Harry terugkwam deed hij het zelfde op Lou zijn plaats, ik besloot ook nog even mijn ogen te sluiten...

De tweede keer dat ik mijn ogen opende was het 12 uur, "goedemorgen" lachte Feliz. "goedemorgen, ben je al lang wakker?" vroeg ik, "nog niet zo lang, maar ik lag wel lekker en ik kan niet bewegen" fluisterde ze. Ik keek naar Louis die met zijn hoofd op haar benen lag, "maar lag Harry niet daar?" vroeg ze weer, "ja alleen Harry was vanmorgen opgestaan en toen is Lou opgeschoven en toen Harry weer terug kwam is hij op Lou z'n plaats gaan liggen" legde ik uit.

Ondertussen was Feliz voorzichtig opgestaan, ze zat op de bank met een stapel dossiers naast haar en ze was er een aan het lezen. "wat ben je aan het doen?" vroeg ik zacht, "die files doorlezen, het moet toch een keer gedaan worden" zuchtte ze. Ik ging naast haar zitten en pakte het dossier uit haar handen. "je hebt vrij, die dossiers lees je een andere keer maar" zei ik, "de brutaliteit" lachte ze. "wat is de planning voor vandaag?" vroeg Feliz, "nou gister hebben we niks gedaan en volgens mij waren we daar nog niet klaar mee, dus nog een dag niks doen" antwoordde Harry, "ja dat niks doen moet wel gedaan worden" reageerde Lou.

Reageer (1)

  • Celin

    Helemaal eens met Harry! Je bent nooit klaar met niets doen ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen