Wanner ik vandaag wakker word zucht ik vandaag moeten we iemand veroordelen kleed me aan en snel loop ik het podium op waar alle ogen op mij gericht staan doordat ik te laat was "Vandaag gaat er iemand op de brandstapel, en we weten pas of hij/zij een vampier is als het vuur van kleur verandert" een paar mensen keken angstig opzij hopend dat zij het niet waren.
Ik zag de dorpsoudste naar me toe lopen 'de gekozen persoon is kittje' fluisterde de dorpsoudste me toe even zucht ik en knik "en helaas is vandaag de ongelukkige.....kittje " zeg ik waarna ze direct geschokt omhoog kijkt 'Wat?! maar ik ben geen vampier" zegt ze met traan ogen maar ze loopt het podium op en aanvaart haar einde.
Langzaam steekt de dorpsoudste het vuur aan en we wachtten tot het einde
maar helaas het vuur verkleurde niet "burgers van wakkerdam, ik moet tot mijn spijt melden dat kittje een burger was" meldde ik
een paar keken geschokt en een paar verdrietig "maar mensen sluit vanacht jullie deuren want wie weet slaan de vampieren weer toe" zijn mijn laatste woorden waarna ik het podium verlaat.

helaas een burger vermoord

Mensen:
.Moonly
.Timcanpy
.Vasilisa
.Risus
.xOneNiall
.Y0L0
.Vollmer
.AkatsukiXxX
.kittje gedood door de burgers was een burger
.Chinchilla
.Europe
.Synaisthmata

Dus slet kies bij wie je slaapt
engel waak over iemand
vampieren kies je slachtoffer

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen