I still have your letter, just got caught between someone I just invented, who I really am and who I've become.
      Het grindpad werd verlicht door lampjes die in de bomen er naast waren gehangen. Het was bijna magisch en Harry hield mijn hand stevig vast. Nog steeds voelde hij zich niet op zijn gemak. Toch, toen mijn oog viel op een bankje, liet in zijn hand los. Ik rende er naar toe en liet me er opvallen. Harry lachtte zachtjes en stak zijn handen in zijn zakken voor hij ook naar het bankje toe liep.
      Hij liet zich naast me zakken en legde zijn hoofd op mijn schouder, terwijl ik zijn pols pakte en hij zijn hand uit zijn zak haalde. Mijn vingers gleden tussen die van hem, zoals het hoorde.
      Een hele tijd zaten we daar, op het bankje, genietend van elkaar's aanwezigheid. Het geluid van de muziek klonk vaag en verweg. Harry was de eerste die de stilte verbrak.
      'Louis, do you love me?' Mijn adem stokte.
      'Of course, why would you ask me that?' piepte ik geschrokken en probeerde zijn blik te vangen. Hij hield zijn groene kijkers gezicht op het grindpad voor zich.
      'It's just- You and El are so good together and-'
      'Stop that,' fluisterde ik en tilde zijn kin op. Eindelijk maakten zijn ogen contact met de mijne. 'Harry, I love you. El is just here because management want's her to, you understand that, right?'
      'Yeah, but you still love her.'
      'No, I don't.'
      'But you do. And maybe not like you did before, but you do still love her. Don't lie to me Louis. Please,' fluisterde de krullenbol en stond op van het bankje, zich daarbij meteen verwijderend uit mijn greep.
      'Harry,' probeerde ik maar hij schudde zijn hoofd.
      'Listen, I understand why, I just don't understand how you do it. How can you keep doing this? Like, it's just holding hands and showing up in public now. What will you do when management tells you to spent the night with her? Would you do that?'
      'Yes, if that's what keeps them happy and if that's what they want, if that's what I have to do to keep you with me, then yes.' Harry fronste en deed een stap bij me vandaan. Ik stond op en greep naar zijn hand, maar hij trok hem weg.
      'You really would do that, wouldn't you?' Ik beet op mijn lip en betrapte mezelf er op dat ik het zou doen. Misschien niet helemaal voor ons, maar ook een beetje voor mezelf. Al wist ik zeker dat er toch niks zou gebeuren.
      'Yes. You know, maybe you could ask Caroline to do the same for you.' Harry schoot in een vreugdeloze lach, die abrupt stopte toen hij me aankeek. Zijn blik serieus.
      'She would do it you know, just to help me out.'
      'I guess she would,' grinnikte ik en reikte naar zijn hand. Dit keer liet hij het toe en ik trok hem een stukje dichterbij.
      'But I can't ask her to go out in public again, it would kill her. I can't let her do that again,' zei Harry nadenkend en ik drukte een kusje op zijn wang. Hij sloot zijn ogen en zijn vingers vlochten tussen de mijne.
      'Then you just have to find someone else or you'd have to stick with me. And, if management at some point wants me to spent the night with El, I'll bring here back to our place,' grijnsde ik en Harry lachte zachtjes.
      'Yeah, that'd be good. Let's go home,' fluisterde hij en drukte zijn lippen tegen die van mij.

      'Are we really going to do this?' hijgde Harry tegen mijn nek en ik kreunde. Zijn handen hadden mijn broek behendig los geknoopt en hem vervolgens naar beneden geduwd. Ik was er uit gestapt en hij had mijn shirt uitgewerkt, terwijl ik zijn broek los knoopte. We hadden beide ontdekt dat, dat dus niet lukte en mijn shirt lag nu in twee delen in een hoekje van de kamer. Harry's broek lag inmiddels ook ergens op de grond en al zoenend strompelden we naar het bed, waar Harry zich op liet vallen. In zijn val trok hij mij mee en ik belandde bovenop hem.
      Hij kreunde en rolde ons om, zodat ik onder hem lag. Zijn lippen verplaatsen zich naar mijn nek, terwijl mijn handen zich in zijn krullen verstopten. Hij zoende, likte en uiteindelijk zette hij zijn tanden in mijn huid. Ik slaakte een verrast kreetje en kreunde toen hij begon te zuigen. Zijn handen gleden over de rest van mijn lichaam en bleven hangen bij de rand van mijn strak gespannen boxer. Ik duwde mijn heupen omhoog en Harry liet mijn nek los om me aan te kijken. Hij grijnsde.
      'Sure?' vroeg hij nog een keer, dit keer terwijl hij me aankeek. Zijn handen waren ongemerkt mijn boxer in gegleden. Ik hapte naar adem en knikte toen langzaam.
      'Yes,' fluisterde ik ademloos en Harry grinnikte. Zijn lippen duwden opnieuw tegen de mijne en mijn boxer verdween helemaal. Zijn hand sloot om mijn erectie en zijn duim streek uitdagend over de top. Ik kreunde luid en duwde mijn heupen omhoog. Mijn admehaling versnelde zodra Harry's hand sneller bewoog. Uiteindelijk hield hij stil en keek me peilend aan.
      'Fuck me.' De twee woordjes klonken heel simpel. Zijn groene ogen boorden zich in de mijne, terwijl hij mijn erectie nog steeds vast hield. Ik hapte naar adem en probeerde mijn ademhaling te controleren. Zonder nog iets te zeggen duwde ik Harry van me af en rolde hem om. Ik trok zijn boxer naar beneden en haalde diep adem. Mijn handen trilden. Harry draaide zich om zijn zij en keek me rustig aan.
      'Breath,' fluisterde hij en pakte mijn hand. Hij bracht hem naar zijn mond en likte aan mijn wijs- en middelvinger. Zijn tong draaide er sierlijk omheen en nam ze toen beide helemaal in zijn mond.
      Toen hij mijn vingers los liet haalde ik diep adem. Harry draaide zich van me af en ik sloot mijn ogen voor een korte seconde.
      'Lou,' kreunde Harry en ik beet hard op mijn lip terwijl ik mijn wijsvinger voorzichtig bij hem naar binnen bracht. Hij kreunde en kronkelde onder me. Zijn handen grepen de lakens en pas toen hij knikte durfde ik te bewegen. Langzaam liet in mijn vinger in en uit hem glijden. Ik bracht geheel onverwacht een tweede vinger bij hem naar binnen en gaf hem dit keer geen tijd om te wennen. Meteen bewoog ik ze sneller in en uit en bewoog ze wat uit elkaar.
      'Louis,' zeurde Harry toen ik mijn vingers helemaal uit hem haalde en ik grinikte.
      'Be patient babycakes,' fluisterde ik en drukte een spoor van kusjes langs zijn schouder. Ik hoorde hem bijna met zijn ogen rollen. Ik haalde nog een keer diep adem en pakte zijn heupen, die hij meteen wat omhoog duwde. Zonder verder nog na te denken duwde ik een stukje bij hem naar binnen. Harry piepte pijnlijk en zijn adem stokte. Ik liet een hand over zijn rug glijden en hij ontspande iets.
      Ik duwde steeds iets verder bij hem naar binnen, net zo langs tot in helemaal in hem zat. Ik zuchtte en Harry gromde iets. Ik nam dat als teken en begon langzaam te stoten. Zweet parelde om mijn voorhoofd, gleed langs mijn nek naar mijn borst en spatte uiteen op Harry's rug. Na een tijdje pakte hij mijn ritme op en begon terug te stoten.
      Onze ademhalingen waren gejaagd en onregelmatig. Ik pinde mijn nagels in zijn heupen en Harry kreunde. Mijn hand sloot om Harry's erectie en begon in hetzelfde tempo te bewegen. Harry kreunde en ik stootte nog een keer hard voor ik stilhield en ik klaar kwam. Harry kreunde en ik voelde hoe al zijn spieren zich spanden.
      Uitgeput liet ik me naast Harry op bed vallen en hij rolde zich tegen me aan. Zijn krullen kietelden mijn borst, maar ik negeerde het. Zijn vingers tekenden figuurtjes op mijn blote huid en ik glimlachte.
      'I love you,' fluisterde ik toen ik zeker was dat hij sliep. Dit was de eerste keer dat ik het echt meende. Natuurlijk hield ik van hem, maar dit keer was het anders. Ik hield echt van hem. Hij ging iets verliggen, maar gaf geen reactie. Ik sloot glimlachend mijn ogen en zakte weg in een diep, zwart gat van vermoeidheid.

---
Whaaaaaa, ik ben helemaal doooood op. en dit is een lange, dus julliemoeten echt blij zijn! (:
ik hou van al jullie reactie's echt waar! Zouden jullie me de top in kunnen krijgen, dan plaats ik er vandaag nog eentje! <3

Reageer (11)

  • MCourtois

    Perv ;3

    1 decennium geleden
  • minsung

    DAMN nogal onverwachts, maar my god this is good! :9~

    1 decennium geleden
  • SuperrCarrot

    This is so bloody lovely! I'm completely addicted to this story, please continue soon

    1 decennium geleden
  • iShipJiall

    (nerd)

    1 decennium geleden
  • Nyara

    Aww <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen