Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (10)

  • Ashton5SOS

    Omg! Wedden dat Liam en de boys op school zijn?! :O
    Maar dat hyperventileren komt misschien door stress of omdat je lichaam het niet kan volhouden?
    Mijn bff heeft dat ook, maar verder weet ik het ook niet, sorry... :S

    1 decennium geleden
  • AnnikaHoran

    Ik heb het een jaar geleden ook vaak gehad. Ik kreeg het als een soort paniekaanval als iets niet helemaal goed ging. Het helpt als je rustig in jezelf bedenkt of het nau wel zo erg is. BV je bent je sleutel kwijt, eerst rustig zoeken en als je dan toch paniekerig word bedenken hoe erg het is op een schaal van 1tot 10 (bv 1 is dat je pen kapot is en 10 is dat je ouders dood zijn) bedenk in je hoofd een oplossing voor je probleem en praat tegen jezelf om te kalmeren. Focus op je in en uit ademen. Ik hoop dat het bij jou werkt, bij mij in iedervgeval wel. Het helpt trouwens ook om niet te veel can jezelf te vragen. Soms is het gewoon jammer dat iets niet kan -punt- so be it. Okki sorry voor dit lange gebeure hihi. Ik hoop dat je er wat aan hebt ;)

    1 decennium geleden
  • JustCheyn

    Snel verder

    1 decennium geleden
  • TR0PICAL

    nee geen idee! maar snel verder

    1 decennium geleden
  • Justforfun1D

    sorry ben geen dokter en heb dus echt geen idee. zou je graag willen helpen maar ik denk dat je ook al wel veel antwoorden hebt...snel verder alsjeblieft!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen