Foto bij 043 - Yasmine Malik

hey peepz, ik weet het 2 stukjes die dicht na elkaar komen maar daar heb ik mijn redenen voor.
1) een hele week lang hebben jullie laat stukjes gekregen en maar 1 tje per dag.sorry daarvoor
2) de reactie van Nissie (Hmm... Ik ben altijd eerlijk en ik vind t nog wel leuk maar t zakt een beetje af. Sorry. Misschien geen drama maar nieuwe personen of nieuwe liefdes. Nieuwe pov's doen t ook goed (geen Yasmine en Louis meer dus nog wel af en toe, maar niet t hele verhaal) Ik persoonlijk wil graag weten hoe anderen zich voelen.
vind ik zeker tercht, maar daar heb ik dan wel jullie hulp voor nodig, wie willen jullie dat ik koppel? Harry en Selena? en Niall en Lottie? of hebben jullie andere ideen, wat willen jullie ook nog dat er in het verhaal gebeurt? breek jullie hoofden (dat ga ik ook doen) en schrijf alles wat in jullie op komt neer in een reactie of in pb het zou me echt helpen OH een HEEL belangrijk van WIE? willen jullie povs!!! :D
bedankt voor de hulp en enjoy :)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • kickassgirl

    Super geschreven.(flower)

    1 decennium geleden
  • PancakeHERO

    snel verdeer ! :D Lottie en Niall moeten samen komen ^^ <3

    1 decennium geleden
  • checkdiamond

    Ohh snel verder!
    En wie je koppelt maakt eigenlijk niet echt uit, maar misschien kan je zo doen dat het meisje of de jongen veel moeite moet doen om die persoon te krijgen of iets heel romantisch doet ofzo xxx

    1 decennium geleden
  • deitgirl

    ben benieuwt!!!!!!!!! snel verder!!!!!!!(typing)_O_

    1 decennium geleden
  • AnkePayne

    omg super verhaal echt waar en harry en selena zijn wel cute net als niall en lottie ma mij maakt et eigelijk ni uit oe et verhaal loopt want tis altijd goe :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen