Foto bij ``107``

Na 15 minuten stap ik onder de douche vandaan. Ik had nog 5 minuten maar het maakte me toch vrij weinig uit of ik te laat zou komen. Mijn hand vind al snel de handdoek en ik droog me af. Het stapeltje kleren dat niet ver van me vandaag ligt ziet er naar mijn zin iets te klein uit. Ik pak de string die matchend is met de BH eerst. Het is een zwarte kleur dus dat vond ik niet zo erg. Het shirt is wit en ik schud gelijk mijn hoofd. ‘sneaky Dean, maar ik ben niet van plan dat te doen’ ik doet de hotpants wel aan en de hakschoenen maar het shirt wissel ik met een ander. Ik had ooit een daisy duke kostuum gehad. En dat shirt doe ik aan. ‘Alex! Je bent te laat!’ Dean staat onder aan de trap. Snel loop ik naar de trap en kom dan naar beneden. ‘Ik zei je dat je die kleren die ik neer had gelegd aan moest doen’ ik stop een paar trede eerder en buig naar voor. Dean ’s ogen gaan gelijk naar de inkijk. ‘oké, misschien maakt het niet uit’ hij loopt weg en ik krijg een grote glimlach op mijn gezicht. Het plan om Dean eens lekker te laten zweten begint al goed. Als hij zo nodig een slaaf wilt die sexy is dan doe ik dat, maar ik ga tot in het extreme.
‘ik wil dat je de impala gaat wassen’ hij geeft een spons aan me en wijst naar de bak water. Daarom had ik dus wit aan moeten hebben. Dean is op de veranda gaan zitten. Voor ik begin loop ik een rondje om de impala. Hij is nergens vies maar toch wil Dean dat ik hem was. Ik gooi de spons in het water dat op spat. Dan loop ik er op af en buig ik naar voor. Langzaam knijp ik de spons uit en loop naar de impala. Ik zou Dean eerst maar eens irriteren. Eerst maar de kant doen die hij niet kon zien, en de achterkant wat hij niet goed kon zien. Even zie ik hem moeite doen om te kijken maar al gauw gaat hij weer zitten en wacht geduldig tot ik naar de voorkant zou gaan. Na een half uur besluit ik dan toch maar de rest van de auto te doen. Nu pas heb ik door dat mijn kleren al voor een deel nat zijn en de schoenen aan het soppen zijn. Ik kan het natuurlijk vragen aan Dean of ik mijn schoenen uit mag doen, maar hoe groot was de kans dat hij ja zie? ‘Wil je een biertje?’ Sam gaat naast Dean zitten en geeft het flesje aan hem. Dan weet ik opeens wat me te doen staat. Ik moest nog wraak nemen op Sam. Als de zijkant van de Impala klaar is loop ik naar de voorkant. Ik ga op de motorkap zitten en doop de spons in het water. Gelukkig had ik nog een bak met normaal water gepakt. Ik knijp de spons uit over mezelf en bijt op mijn lip terwijl ik naar de jongens kijk. Het is duidelijk te zien dat ze allebei even moeite hebben om zich in te houden. Ze hebben allebei hun monden open als ik nog snel de voorkant schoonmaak. Op een iets wat verleidelijke manier. Dan spuit ik de impala helemaal schoon en dump ik het water over me heen. Zeiknat loop ik naar Dean en zet mijn handen in mijn zij. De druppels glijden over mijn huid en dan op de grond. ‘wat moet ik nu doen?, baas’ hij slikt en kijkt dan naar Sam die wat rood is geworden.

Reageer (2)

  • FallinTime

    haha lol ! awesome

    1 decennium geleden
  • crazycatlady

    aaaaaahhhhh GEWELDIG ik mag die meid echt wel:D echt geniaal snel verder want kan niet wachten:D echt je schrijft echt geweldig en je verhaal is echt goed:D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen