Foto bij • Eyes 012 - Ibrahim Afellay

Ik houd gewoon echt ontzettend veel van deze foto! Hij kijkt zo grappig haha ! Enjoy reading this part!

‘Ibi, jongen, je bent weer eens de laatste.’ Plagend geeft David Villa me een klap op mijn schouder. Ik negeer het en ga op mijn plaats in de kleedkamer zitten, bij mijn teamgenoten. Ik ben altijd een van de laatste, en dat is niet iets waar ik trots op ben aangezien Spanjaarden erom bekend staan schijt aan de tijd te hebben. ‘Fijn dat je er ook bent Afellay, dan kunnen we beginnen.’ Gaat Tito Vilanova, mijn coach dit seizoen verder mijn zijn verhaal. ‘We gaan voordat we gaan trainen zometeen eerst kennismaken met onze nieuwe fysiotherapeute, als ik het goed onthouden heb heet ze Elena.’ ‘Een ze?’ onderbreekt Cesc hem, ‘ik geloof dat ik het nieuwe beleid wel leuk vind.’ Lachend schud ik mijn hoofd, echt weer iets voor Cesc. ‘Een ze inderdaad Cesc, ben je bekomen van de schrik, want dan wil ik graag mijn verhaal even afmaken.’ Cesc gaat weer goed in zijn stoel zitten, ‘Fijn, ze komt pas vanaf vrijdag dus tot die tijd zullen we het nog moeten doen met Maria.’ Een kreun verlaat mijn mond, niet nog langer dat kreng. Afschuwelijk is dat mens, als ik nou een excuus had gehad om de therapie over te slaan,- maar nee omdat ik net terug ben van een blessure ben ik verplicht bij haar langs te gaan. Ook Carlos Puyol lijkt er niet zo blij mee te zijn, want zuchtend laat hij zijn hoofd in zijn handen vallen. ‘Niet haar nóg langer!’ ‘Heren niet zeuren, wees blij dat er iets is!’ zegt Tito snel voordat er nog meer klaaggeluiden uit andere monden kunnen ontsnappen. ‘Let’s go boys!’ braaf staat iedereen op en gezamenlijk lopen we richting de kantine.
‘Goedemorgen heren, wat zien jullie er weer fris en fruitig uit op deze vroege morgen.’ Begroet onze ‘’baas’’ Sandro ons. Van verschillende kanten klinkt er een gemompeld goede morgen terug voordat we allemaal plaats nemen. ‘Als goed is komt onze nieuwe fysiotherapeute zo, geef haar een warm-’ op dat moment komt er een meisje, ik schat haar rond de 21, in haar joggingspak binnengelopen, als zij onze nieuwe fysiotherapeute wordt dan beloofd het nog wat. Ze kijkt op van de grond, en haar wangen kleuren een beetje rood. ‘Ehm, well, this is awkward.’ mompelt ze met een fluwelen stem. Een moment lijkt ze te twijfelen wat ze zal doen, heel hard wegrennen of hier blijven staan. Dan heft ze haar hoofd op, ‘Well, ik ben Elena, en ik ben jullie nieuwe fysiotherapeute.’ Stamelt ze een beetje ongemakkelijk, duidelijk niet wetend wat ze met de situatie aan moet. Er valt een ijzige stilte, en ik zie een aantal teamgenoten om zich heen kijken. ‘Nou heren, stel je ook eens even voor.’ Verbreekt Sandro de stilte, ‘Hoi, ik ben Carlos!’ Onze aanvoerder geeft het voorbeeld waarna de rest van het team volgt, als laatste ben ik aan de beurt. Zenuwachtig bijt ik op mijn lip, want god, wat is ze sexy ‘Ibrahim Afellay’ komt er norser uit dan het bedoeld was, en ik zie haar een beetje opschrikken, o god wat heb ik nu weer gedaan? Onze blikken kruisen elkaar even en snel went ze haar hoofd af en ketent haar blik vast aan de grond, haar wangen kleuren opnieuw een beetje rood. Een beetje van mijn stuk gebracht bijt ik op mijn lip, hoe kan het dat iemand die ik totaal niet ken, zoveel met me doet.‘Vertel eens iets over jezelf’ vraagt Iker oprecht geïnteresseerd. ‘Well, ik ben net 24 geworden-’ bijna goed dus, ze ziet er jonger uit dan ze werkelijk is, ‘- ik kom uit Londen, ’ ‘Ben je single?’ schreeuwt Alexis Sanchez midden door haar verhaal, en ik hoor de boys achter me grinniken, hij krijgt een boze blik van Sandro te verduren, maar zijn opmerking lijkt Elena niets te doen. ‘Jep, ik ben single.’ Antwoordt ze zelfverzekerder dan ze binnenkwam, ik weet niet wat het is, maar ze maakt iets in me los, ze is mysterieus, ik wil haar ware ziel ontdekken, ik wil haar zacht roze lippen proeven, ‘Ibi, opschieten!’ ik schrik op van een stem, en zie onze aanvoerder staan, ik heb helemaal niet gemerkt dat iedereen al richting het trainingsveld vertrokken is, een beetje gedesoriënteerd sta ik open loop ik achter Iker aan naar het trainingsveld, voordat ik achter de gesloten deuren van onze kleedkamer verdwijn draai ik me nog een keer om, en ontmoetten mijn ogen twee geweldige blauwe ogen, en ik zie haar wangen lichtrood kleuren, damn wat is ze sexy, zelfs in haar joggingpak.

Reactie's maken mij zeer zeer blij! Ga nu hockeyen, en ik ben nu al aan het hopen dat als ik straks terug ben, ik dan de winst op zak heb, en.... er dan een reactiebom is ontploft ^^ I love every single one of u'xx

Reageer (5)

  • xDoresMalik

    LALALALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA jij hebt er een abo bij ook al snap ik niks van voetbal. Ai doont ker.

    1 decennium geleden
  • MERTENS14

    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • xMusicLove

    Snel verder !
    xo

    1 decennium geleden
  • Sanneloveyou

    Je moet snel verder!!:)

    1 decennium geleden
  • Involved

    Haha ik hou echt van de ibrahim Pov xD
    Snel veder. <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen