Foto bij Ticket 26.

Mijn spijt is groot, maar mijn liefde zal altijd groter blijven. De laatste dagen van mijn vakantie wou ik optimaal gebruiken, dus ik dacht niet aan schrijven. Hier kunnen jullie me hopelijk gelijk in geven net zoals het feit dat school weer begonnen is. De hel van ieder jaar, totdat je eindelijk dat papiertje in handen hebt wat je misschien wel weer voort brengt naar je volgende school periode, maar dit keer met iets wat jou misschien leid naar de baan van je dromen.
Wat een diepe woorden Beaudine, zucht.
Mijn liefde voor jullie is enorm. Gigantisch en mijn glimlach begint hier in Nederland en stopt in Engeland. Het gaat de hele wereld rond, dus van links naar rechts, niet van rechts naar links.

Mijn mailbox staat roodgloeiend en ik zal alles proberen te beantwoorden! Ook zijn mijn abo's toegenomen, iets wat ik niet had verwacht. Het klinkt raar, maar meestal ga je er vanuit dat je abo's verliest als je niet meer schrijft of een langere tijd dat niet meer hebt gedaan, zoals bij mij het geval.

Echter probeer ik elke dag te schrijven en hoop ik dat jullie me nog de top in kunnen krijgen. 30+ kudo's moet makkelijk kunnen toch?
Bedankt voor alle reacties, en tot het volgende stukje.
Love & Rocketz, Beaudine aka TOMMONLINE.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (21)

  • wildheart

    lief, en triest natuurlijk. En supermooi!!

    1 decennium geleden
  • FollowDreams

    Oooh,zo mooi!
    Snel verder? (:

    1 decennium geleden
  • pindacheese

    Omg dit is zo mooi... Wauw, echt, wauw...

    1 decennium geleden
  • Calligraphyx

    Snel verder xo

    1 decennium geleden
  • Hadithi

    Awh, dit is echt lief. Ik jank bijna :s en ik zit gewoon op school haha.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen