Foto bij Meet Lena

Ik begin maar met mezelf voorstellen;
Heey iedereen ik ben Lena. Ik ben nu 17 jaar, ik werk als oppasser en ik werk bij de snackbar vlak bij mijn huis. Mijn hobby’s zijn schrijven [verhalen en gedichten], dansen, zingen en gek doen met mijn vriendinnen. Ik houd niet van arrogante mensen die denken dat ze alles zijn.
M’n leven gaat zn gangetje, ik heb een geweldig lief vriendje en de beste vriendinnen die ik me ooit kan wensen. Op school gaat het geloof ik goed :P ik heb overmorgen mijn eerste examen daarna hebben we examenstunt, examengala en natuurlijk de vele [hoop ik] geslaagdfeesten! En natuurlijk ook nog de examenuitreiking . Op 12 juni hebben we officieel vakantie en gaan we met een groep meiden op vakantie! We gaan gewoon ergens in de buurt in een huisje. Niet te ver weg zodat de paar vriendinnen van ons die nog niet in het examenjaar zitten ook een weekendje meekunnen.
Ik ben alleen wel verbaasd dat ik dit jaar zo ver heb kunnen schoppen, omdat ik een bepaalde ziekte heb waardoor ik altijd moe ben en me dus ongelofelijk slecht kan concentreren. Ik sta nu twee zevens, een heleboel zessen en een vijf. Daarom ben ik nu heel erg nerveus voor de examens, want ik wil het zo graag halen om daarna de pabo te gaan doen. Maar nog even over die ziekte die ik heb; het zorgt er dus voor dat ik altijd moe ben, snel buitenadem en ik kan me slecht concentreren. Maar nu komt het grote probleem; we weten niet wat het is. We hebben al verschillende dingen onderzocht maar alle onderzoeken zijn op niks uitgelopen. Dus het ziet ernaar uit dat ik ermee moet zien te leven.
Dat was zo ongeveer wie ik ben.
XOXO
Lena

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen