Foto bij O20 - Wake up

Pov : Madison

Niall sloot de deur achter zich. Ik loop richting de slaapkamer. ‘’ik kleed me wel in de gang om’’glimlach ik. Niall knikt.
Ik pak m’n pyama en loop naar de gang. Ik kleed me om in een hempje en ondergoed en gooi de kleren in de wasmand. Ik klop op de deur ‘’kan ik binnen komen?’’. ‘’kom maar’’.
Ik loop naar binnen en zie Niall in z’n boxers staan. Ik bekeek z’n getrainde lichaam en begon te blozen. Hij volgde m’n blik ‘’vind je het erg?’’. Blozend schud ik m’n hoofd ‘’n..nee’’.
Niall gaat in bed liggen en slaat de dekens naast zich open. Blozend stap ik bij hem in bed. Hij slaat de dekens dicht. Ik glimlach en ga gemakkelijk liggen.
Hij leunt met z’n hoofd op z’n hand en keek me aan. Ik glimlach en keek hem aan. ‘’weltrusten’’. ‘’wat geen goodnight kiss?’’vroeg hij grijnzend. Vlug druk ik een kus op z’n lippen en knip het licht uit.
De volgende morgen voelde ik zachte lippen in m’n nek. Glimlachend open ik m’n ogen ‘’hmm, goedermorgen’’. ‘’goodmorning beautiful’’.
Ik sla m’n been over hem heen en ga op hem zitten. Niall plaatst z’n hand onder m’n shirt en strijkt het wat omhoog.
Hij trekt me naar beneden en plant een kus op m’n lippen. Gewillig beantwoorde ik de zoen.
Ik trok me terug en keek hem aan. ‘’hmm, dit is nog eens een goede morgen’’grijnst hij. Ik giechel en keek hem aan. Z’n haar stond warrig in z’n gezicht. Ookal was hij net wakker, z’n blauwe ogen stonden al helder. Verliefd verdwaal ik in z’n ogen.
‘’Hoelang ben je al wakker?’’. ‘’ik lag al een poosje naar je te kijken’’grinnikt hij. Ik begon te blozen en druk een kus op z’n lippen en ga van het bed af. Ik wiegde m’n heupen wat extra heen en weer terwijl ik naar de kast loop om een outfit uit te zoeken.
Ik keek achterom en zie Niall grijnzend kijken. Ik giechel en pak wat uit de kast en loop naar de gang om me om te kleden.
‘’zullen we de jongens wakker maken?’’vroeg ik terwijl we beneden helemaal klaar stonden. Hij knikt en loopt m’n hut uit.
Ik loop achter hem aan naar zijn hut waar de jongens nog lagen te slapen. Samen liepen we naar binnen. Iedereen lag nog te slapen. ‘’ik heb een idee’’fluisterd Niall zacht. Op z’n tenen liep hij naar z’n gitaar die bij de bank lag en begon het ‘Wake up song’’ te zingen.
Ik grinnik bij de geïrriteerde gezichten die de jongens trokken na 10 seconden dat Niall was begonnen. ‘’Niall shut up!’’schreeuwt Harry. Ik giechel terwijl de anderen op Harry begonnen te schelden dat hij schreeuwt.
Arme Harry, ergens had ik medelijden met hem.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen