And now I do, want you know, I hold you up above everyone.
      'Louis! Hurry up, we have to leave!' riep Niall van onderaan de trap. Ik grinnikte en duwde Harry van me af. Hij protesteerde en trok me aan mijn kraag weer naar zich toe.
      'He can wait another five minutes,' prevelde hij tegen mijn lippen en beet in mijn onderlip. Ik kreunde en hij wurmde zijn tong tussen mijn lippen door. Mijn tong duwde automatisch tegen de zijne en zijn handen gleden over mijn rug.
      Voor een halve seconde maakte ik mijn lippen los van de zijne. 'Harry, seriously, I prom-' Mijn zin werd onderbroken door zijn lippen.
      Lachend liet hij me los. 'You promised what?'
      'I promised Niall to come with him,' antwoordde ik en drukte een kusje op zijn wang. Harry rolde met zijn ogen.
      'And El will be there too?'
      Ik knikte en drukte een kusje op zijn lippen. 'Yes.' Harry zuchtte en pakte mijn hand. Hij trok me mee naar het bed en trok me op schoot. Hij sloeg zijn armen om mijn middel en drukte kusjes in mijn nek. Ik sloot mijn ogen, om ze geschrokken weer te openen.
      'Lou, I'm serious, get down here now! We have to go! Eleanor is waiting!' schreeuwde Niall en Harry grinnikte.
      'Haz, the five minutes are over, let me go now? I'll be back before you know it,' grinnikte ik en eindelijk liet hij me los. Ik keek op hem neer en hij glimlachte. Hij stond ook op en volgde me naar de deur.
      'She gets a lot of your time, I know she wouldn't mind it if you'd be five minutes late,' mompelde hij terwijl we de trap af liepen. Ik gaf geen antwoord en deed net alsof ik het niet hoorde, al had hij wel gelijk.
      'Oh well, that explains it. Hi Haz,' grijnsde Niall en richtte zich toen tot mij. Hij fronste waarschuwend zijn wenkbrauwen en gebaarde dat ik op moest schieten. Ik knikte snel en ging opzoek naar mijn schoenen en jas. Zodra ik klaar stond opende Niall de deur.
      'Have fun,' fluisterde de krullenbol en verdween naar de keuken. Ik zuchtte en wist zeker dat hij de rest van de dag in bed zou liggen. Dat was wat hij tegenwoordig altijd deed als ik weg was met Eleanor. Hij zou de hele dag in bed liggen, me niet in de buurt laten komen voor zeker een uur en uiteindelijk in mijn armen in slaap vallen. Zo ging het altijd en ik wist niet wat ik er aan kon doen. Hij weigerde er over te praten en dat frustreerde me. Als ik er over begon, zoende hij me meteen. Het zoenen leidde tot seks en de seks leidde tot nog meer seks, tot ik het gespreksonderwerp vergeten was. Hij wist het precies en daarom gebruikte hij het.
      'Lou, are you and Harry doing alright?' Ik keek verschrikt op bij het horen van Niall's ierse accent. Ik knipperde even met mijn ogen en zuchtte toen.
      'Yeah, we're fine.' Niall fronste.
      'You sure about that? Harry looked a bit down today.'
      Ik liet een vreugdeloze lach horen. 'He always does if he knows I'm going out with El. The only good thing about today is that you'll be there.'
      Opnieuw fronste Niall maar zei verder niks. In stilte vervolgden we onze weg naar de metro. Het was wonderbaarlijk hoe we zo makkelijk over straat konden gaan, zonder herkend te worden. Niall zwaaide zo nu en dan wel eens naar een fan die ons begroette, maar niemand kwam om handtekeningen vragen.
      'Where are we meeting El?' vroeg ik tussen neus en lippen door toen we in de metro zaten.
[yab] 'London Eye.' Meer zei Niall niet en hij staarde alleen maar voor zich uit. Zijn blauw ogen gericht op iets wat er niet was en een vreemd vermoeden kriebelde in mijn onderbuik. Niall's vingers bewogen zenuwachtig op en neer en uiteindelijk greep ik zijn pols. Hij keek verschrikt op en glimlachte.
      'Niall, what's going on?' De blonde Ier gaf geen antwoord en stond op toen de metro tot stilstand kwam. Ik volgde hem naar buiten en hij rende bijna voor me uit. Aan zijn hele houding was te zien dat er iets ging gebeuren. Hij leek bijna bang.
      'Nialler,' probeerde ik weer toen hij stopte met lopen. Hij rechtte zijn schouders en draaide zich naar me toe. Hij beet op zijn lip en keek zoekend om zich heen. Eleanor was er noh niet.
      'You know when you and Harry were sort of together without any of us knowing? Yeah, well, El and I got to know each other a lot better, like- Shit, Lou, I'm sorry. I think, no, I know... I mean, I guess I'm in love with her.' Het laatste fluisterde hij en wennde zijn blik af.
      Ik had gedacht dat ik iets zou voelen. Jaloezie, pijn, verdriet. Misschien wel vreugde, dat Niall eindelijk iemand had gevonden, maar nee, ik voelde niks. Dit was een emotie die ik niet kende, nooit had gevoeld, als het al een emotie was. Voordat ik ook maar goed en wel wist wat ik deed had mijn vuist Niall's kaak al geraakt en met een schreeuw deinsde de blonde jongen van me weg. Er had iets gekraakt, maar ik besteedde er geen aandacht aan. Ik had hem flink geraakt, aangezien hij achterover viel, op straat. Sissend bewoog ik mijn hand op en neer. Dit deed echt pijn.
      'Oh my, Niall! Louis, what is wrong with you?' gilde Eleanor, die uit het niets naast Niall neerknielde. Ik siste iets en probeerde mijn vingers te strekken en te buigen. Ik kwam tot de conclusie dat ik niks had gebroken. Niall daarintegen greep naar zijn wang en gromde iets.
      'Shit, Lou, that hurts,' mompelde de jongen en krabbelde moeilijk overeind. Ik keek naar mijn hand en voelde er even aan. Ik rilde en keek hem aan. Zijn blauwe ogen schuldig.
      'Tell me about it, I feel it too,' antwoordde ik en Niall schoot in de lach.
      'Well, I think we both deserved it. Anyway, let's go already.' Eleanor keek naar mij en terug naar Louis. Ik glimlachte schuldig naar haar en Niall liep voor ons uit. Eleanor leek even te aarzelen en pakte toen voorzichtig mijn pijnlijke hand. De masseerde hem zachtjes terwijl we achter Niall aanliepen.
      Tot mijn verbazing hadden we de capsule voor ons alleen en Niall plaatste zich bij het raam. Eleanor en ik namen plaatst op het bankje en langzaam kwamen we in beweging.

---
Anyway, dit is slecht. Ik ben hard bezig met mijn Zarry, die is bijna af , dus dan ga ik me helemaal op deze richten.
<3

Reageer (7)

  • MCourtois

    Onverwachts, haha. Niallertje toch ;3

    1 decennium geleden
  • Lordd

    Ahw, Niall D= Louis man.. ;s En ook sad voor Harry dat hij er zo weinig bij betrokken wordt vind ik, ahw, hij is jaloers op Eleanor... Snel verder <3

    1 decennium geleden
  • Cliffayne

    euhm oke! :o

    1 decennium geleden
  • minsung

    Ahahah geweldig Louis, ik wist niet dat hij zo agressief kon reageren over Eleanor, terwijl hij hartstikke close is met Hazza, haha. :')

    1 decennium geleden
  • 5Boys1Dream

    omg de london eye(H) en Niall en Eleanor zo cute hahah snel verder xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen