Foto bij 3.

Donya POV. !

Hee! Sorry dat we zolang geen nieuw stukje hebben geactiveerd maar we waren met school in LONDON!!! Helaas konden we niet bij het itunes festival 2012 zijn ):

‘Luus kom nou!’ riep ik terwijl ik met mijn koffer naar een taxi liep. ‘Jaja, rustig maar!’ hoorde ik haar uitgeput zeggen als ze naast me staat. We legden onze koffers achter in de taxi en gaven de chauffeur het adres van het hotel. Luus en ik waren samen op vakantie in Hawaï. We hadden onze ouders eindelijk overgehaald, na heel lang zeuren. Ze vonden ons te jong en om dan al zo ver weg te gaan, ging helemaal te ver. Maar nu waren we allebei 16 en machten we gaan.
‘Wow!’ haalde Luus me uit mijn gedachten. ‘Kijk hoe groot dat hotel is!’ ik keek uit het taxiraampje en mijn mond zakte open van verbazing. ‘Ik dacht dat we een simpel hotel hadden geboekt, niet zo chic!’ zei ik. ‘Nee, dat wist ik ook niet, maar erg vind ik het niet. Maar kom je trouwens nog, je gaat die vakantie toch niet in de taxi doorbrengen?’ antwoordde Luus terwijl ze onze koffers alweer uit de taxi haalde. ‘Hahah, ik denk wel zo luxe he!’ zei ik lachend terug. Ik gaf de taxichauffeur het geld en stapte dan toch uit. ‘Onze eerste vakantie zonder ouders!’ zeiden we beiden zodra we het hotel inliepen. Bij de receptie kregen we onze sleutel en liepen naar de lift om onze kamer te zoeken. ‘Nummer 169 was het toch?’ ‘Ja hier is het’ antwoordde ik. Ik opende de deur en liep met mijn koffer naar binnen. Zodra ik het grote bed, in het midden van de kamer zag, liet ik me er opvallen. ‘Hier kan ik wel aan wennen’ zei Luus lachend tewijl ze naast me plofte. ‘Dit wordt echt een geweldige vakantie!’ zei ik. ‘En nu moet ik echt naar de WC, haha!’

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen