Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • Sprout

    Hm, als ik de andere reacties bekijk geloof ik dat ik de enige ben, maar ik weet eerlijk gezegd niet of ik het zo'n goed idee vind dat ze hier ontmaagd wordt. In principe heb je het mooi geschreven en het komt wel overtuigend en soepel over, maar als je erover nadenkt... Ik kan me niet voorstellen dat ik van een klein kusje tot all the way zou willen gaan in een avond met een liefde die ik een paar weken ken, zeker niet in een tijd waarop dat absoluut niet gebruikelijk is, in het buitenlucht (ik zou heel bang zijn op heterdaad betrapt worden, maar dit kan voor Belle natuurlijk nog wel anders zijn) en redelijk vlak na een aanranding. Als ik nu aangerand zou worden, betwijfel ik of mijn eigen vriend me al mag aanraken, afgezien van niet-seksueel-getinte-strelingen en kusjes. Maar Belle denkt er niet eens aan.

    Omdat ik nog niet eerder een reactie heb geplaatst, geloof ik, wil ik wel benadrukken dat ik vind dat je veel schrijftalent hebt, en dat ik heel erg geniet van dit verhaal en er alle vertrouwen in heb dat ik ondanks het bovenstaande met evenveel plezier naar het volgende hoofdstuk ga (:

    1 decennium geleden
  • Jomo

    Oh prachtig, echt wauwie. Ik wil Maarten, ik wil hem :( Ik ben echt blij met dit hoofdstuk, net als alle andere hoofdtsukken! :9~

    1 decennium geleden
  • JustMeAgain

    Wauw, echt heel mooi geschreven! Zoiets beschrijven in een verhaal kan niet makkelijk zijn, en jij laat het als vanzelfsprekend gebeuren, echt prachtig! (H)
    snel verder? (flower)

    1 decennium geleden
  • katl1

    PRACHTIG!!!!

    1 decennium geleden
  • Semantiek

    WAUWWAUWWAUWWW

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen