Foto bij Hoofdstuk 4

Ik schrijf alleen nog maar lange verhalen, als ik ze typ via mijn telefoon duurt het anders te lang. !

Charlotte keek even rond ze keek me kort aan en draaide weer weg. 'Ik ga even naar de wc' Charlotte stond op 'Ik moet ook'. Het was donker in het vliegtuig de meeste mensen sliepen al. Charlotte struikelde over iets wat ik niet goed kon zien, ik reageerde snel en ving haar op en lachte naar haar. 'Doe maar voorzichtig' fluisterde ik. Ik liep achter Charlotte omdat het te smal was om langs elkaar te lopen. Charlotte liep het gangetje in. 'Shit de wc is bezit' fluistert ze naar me. Ik kwam bij haar in het gangetje staan, het was er zo smal dat ik dicht tegen Charlotte aan moest gaan staan. Ik keek naar Charlotte en bekeek haar donkere ogen. 'Het is hier wel erg krap' fluistert Charlotte naar me. Ik knik Charlotte is een mooi meisje, en elke keer als ze lacht krijg ik kriebels in mijn buik, Zou ik haar nu al leuk vinden ? , 'Ik heb echt de drang om iets te doen maar ik houd me in' fluister ik in Charlotte's oor. 'Hoe bedoel je' zegt Charlotte twijfelend. Ik pak haar hand vast en probeer haar gezicht te vinden met mij ogen. Ik kom langzaam dichter bij Charlotte, er zitten nog maar een paar centimeter tussen onze lippen. Plots gaat de deur open. Ik zucht luid en laat Charlotte los, Ik loop het wc hokje in. Waarom zei ik dat ik naar de wc moest ? ik moest helemaal niet. Ik draai het kraantje open en gooi wat water in mijn gezicht.

Ik staar recht voor me uit, ik schaam me namelijk waarom moest ik haar nu weer bijna zoenen. Charlotte pakt een tijdschrift uit haar tas ik bekijk te titel en schrik, als ze die leest weet ze wie ik ben, bedenk ik me. 'SterrenGossip, ken je dat tijdschrift ? fluistert Charlotte tegen me. 'Heb je hem al ooit gelezen ?' ik kijk nieuwsgierig. 'Nee ik ben niet zo van de 'sterren' haar klemtoon valt bij het woordje sterren. Charlotte bladert in het tijdschrift, ik trek het uit haar hand. 'Niet lezen hier staan alleen maar leugens in' 'Wat nou ? het zal wel niet zo erg zijn' Ik sta op en loop weg, Ik kom terug met een camera 'Wat doe je daar nu weer mee ?' zegt Charlotte. 'Ik maak graag foto's, van alles wat ik zie' zegt Dave. 'Nou je ziet mij nu niet meer' Charlotte draait haar hoofd weg en verbergt haar gezicht. 'Nou maar ik wil heel graag even op de foto met jou' Dave kijkt zielig en ik draai terug' Nou vooruit dan 'fluistert Charlotte in mijn oor.

'Wil iedereen de gordels omdoen we gaan over 2 minuten landen. Mensen worden wakker en maken hun gordel vast, Ik klik mijn gordel vast en pak een kauwgompje. 'heb jij dalijk dan ook dezelfde bus al ik ?' zegt Charlotte. 'Ja er gaat maar 1 bus vanuit het vliegveld naar het hotel' Ik glimlach. 'We zijn geland, u kunt u gordels los maken en uitstappen, bedankt voor het vliegen met airone' Ik pak mijn spullen en sta op, ik steek mijn hand uit naar Charlotte, ze pakt mijn hand aan en samen lopen we richting de douane.

Charlotte en ik stonden voor het hotel en keken elkaar aan. 'Zo man dit is echt super groot' zegt Charlotte. Ik knik 'Ja het is een van de beroemdste hotels' ik loop naar binnen en weet natuurlijk met gemak de weg. 'Hoe weet jij alles te vinden?' Ik geef geen antwoord omdat ik bang ben mezelf te verraden. 'Meneer Rodriguez ?' ik hoop dat mijn vader me niet begroet als zijn zoon. 'Waarmee kan ik jullie helpen' zegt hij. 'We komen voor onze baan' zegt Charlotte op haar gemak. 'Oh juist ja, volgt u mij' Ik kreeg in de gaten dat Charlotte mijn hand nog niet had los gelaten. 'Teken hier en ik laat jullie kamer zien' zegt hij. Charlotte tekent en ik volg.

Charlotte en ik liepen rond en ik kwam mijn beste vriend tegen ik rende naar hem toe en sprong in zijn armen. 'Bonjour Roman' zeg ik. Roman schrikt van mijn plotselinge actie. Charlotte maakt een foto en ik glimlach overdreven. 'Bonjour Dave, comment allez-vous ? (hoe gaat het) zegt Roman. 'super-bon gars, regardez qui je suis ici, jolie fille hey' (super goed man, moet je kijken met wie ik hier ben, mooi meisje hé) zeg ik tegen Roman. Ik kijk naar Charlotte die er geen bal van verstaat. Certainement une belle fille, c'est votre petite amie, sinon, je m'efforcerai (Zeker een mooi meisje, is het je vriendin, zo niet dan ga ik er werk van maken) zegt Roman. Ik trek Charlotte tegen me aan om te laten zien dat Roman geen flirt mag maken. 'Oke ik snap er niets van ' fluistert Charlotte in mijn oor.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen