Foto bij xNoek: ronde 1

Ik ben het formulier van Leprechaunx kwijt, en die van Weirless heb ik nog niet ontvangen, dus die zal ik er later ertussen zetten. :$

Het liedje Love Game schalde door de boxen. Alles was zwart voor mijn ogen; ik droeg namelijk een blinddoek. Ik werd vooruit geduwd naar een willekeurige kamer, maar ik had geen idee welke. Na een tijdje stond ik stil, en hoorde ik een deur sluiten. Het liedje galmde nog steeds door de boxen. Geduldig tikte ik met mijn voet mee op de maat. Toen het liedje stopte klonk er een vrouwelijke stem door de boxen.
"Goedenavond beste deelnemers, welkom in The Love Game."
Ik spitste mijn oren om het beter te kunnen horen. De blinddoek voor mijn ogen verveelde me. Ik wilde weten waar ik was!
"U mag de blinddoek voor uw ogen nu verwijderen."
Hè, gelukkig, dacht ik. Ik maakte de blinddoek los en keek om me heen, maar er viel niets te zien. De gehele kamer was duister. Het enige wat ik zag was groene cijfers aan de muur. 7:00, stond er. Waarschijnlijk was dat de teller.
"Goed, ik ga nu alle deelnemers met hun coachen opnoemen."
Een korte stilte volgde.
"Roxanne Daimond met als coach Zayn ... Jet Weierink met als coach Zayn ... Melissa Smid met als coach Zayn ... Cheyenna Frissen met als coach Liam ... Cloë Adams met als coach Louis ... Sanny Huissen met als coach Liam ... Eilís Thewissen met als coach Louis ... Sophie Parker met als coach Niall ... Emine met als coach Louis ... Kelly Maria met als coach Harry ... Linda Mols met als coach Harry ... Amy White met als coach Niall ... Natcha Thiangbut met als coach Niall ... Kirsty Jongeneel met als coach Niall... Zita Schoonhoven met als coach Harry."
Opnieuw volgde er een stilte.
"Jullie hebben als het goed is allemaal het reglement goed doorgenomen. Jullie weten dus wat de bedoeling is. Er zijn alleen enkele dingen die we jullie nog niet verteld hebben. Iedere deelnemer draagt een riem met daaraan vakjes waar jij je speelkaarten in kunt stoppen. Er zit ook een walkietalkie aan. Deze is niet te gebruiken door de deelnemers, maar door de coaches. Wanneer je helemaal de verkeerde kant opgaat, zal jouw eigen coach je een beetje helpen door je de goede kant op te leiden. Mocht je juist de goede kant uitgaan, hebben de andere coaches nog wel eens de neiging je te misleiden. Hopelijk kennen jullie daarom de stemmen van jullie coach dan ook goed. Ook hebben jullie een plattegrond van het huis. Hier zul je aan het begin niet veel aanhebben, aangezien je niet weet in welke vleugel je zit. Ik wil jullie nu vragen de plattegrond erbij te pakken en met mij mee te kijken. Er gaat nu een klein lichtje branden in de kamer, zodat je de plattegrond makkelijker kunt vinden."
Er ging een klein lampje aan. Het was niet genoeg licht om de kamer zo te verlichten dat ik kon zien waar ik was, maar wel genoeg om me een beetje te verplaatsen. Ik haalde de plattergrond uit een van de vakjes aan mijn riem. Wow, wat een megahuis.
"Je kunt zien dat er vijf verschillende vleugels zijn. Je vraagt je misschien af hoe je in een andere vleugel komt. Dit is alleen maar mogelijk door een van de ondergrondse gangen die zich slechts in enkele kamers bevinden. Deze gangen zijn vaak verstopt achter boekenkasten of dergelijke. Wees dus oplettend. Verder zijn er in verschillende kamers ook aanwijzingen geplaatst. Daar staat een code op die je moet ontcijferen. Deze begeleid je naar de kamer van één van de coaches. Dit hoeft niet per se je eigen coach te zijn. Elke vleugel bevat drie verdiepingen, met zo'n zes kamers per verdieping. Goed, tot zover de uitleg. Verdere instructies volgen als jullie spelen. De eerste deelnemer gaat nu van start. Lichten aan in die kamer, alstublieft."
De lichten in de kamer flitsten aan, en ik keek meteen om me heen. Ik bevond me in een keuken. Er was niet zoveel bijzonders te zien. Ik hoorde gekraak door mijn oortje, en ik duwde mijn vinger ertegen, in de hoop dat de kwaliteit van het geluid daardoor versterkte.
"Goed, ik geef je één minuut bedenktijd om je keuze te maken. Je kent de opties?"
"Ja," antwoordde ik.
Ik keek nogmaals om me heen. Wat ging ik doen?

Maak je keuze:
*In de kamer blijven en een speelkaart pakken.
*In de kamer blijven en naar aanwijzingen en/of geheime gangen zoeken.
*De kamer verlaten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen