Eerste +16 scene !
Met dank aan:
Loe008

Elisabeth Perth:

Ik zie dat Harry naar zijn kamer loopt, ik pak snel een tableau en zet er een glas thee op. Ik ga nog even in Harry's kamer checken ofdat hij geen zin heeft in thee. Eigenlijk wou ik hem gewoon nog is zien.
Ik doe de deur open van zijn kamer en voordat ik iets kan vragen fluistert Harry stilletjes: 'Ik hou van je'. Het was net nog luid genoeg dat ik het kon horen.
Verbaasd zakt mijn mond open. Wàt zei hij nou net?! Ik probeerde verdomme mijn gevoelens voor Harry weg te drukken, en hij zegt nu dat hij me wilt! Ik laat de spullen die ik in mijn handen heb vallen en Harry komt naar me toegelopen. ‘Wat ik wil is jou, Elisabeth, alleen jou.’, zegt hij zacht. . Hij loopt naar me toe en grijpt mijn handen. ‘Mag ik op z’n minst één kus van je?’, vraagt hij. Ik staar in zijn ogen en denk na. Maar veel tijd heb ik daarvoor niet als ik zijn lippen op de mijne voel. Zijn tong likt over mijn lip en ik open mijn mond. Dit voelt…onbeschrijfbaar. Magisch, prachtig, geweldig. Onze tongen zijn in elkaar verstrengeld en ik vergeet de wereld om me heen. Al zoenend lopen we naar de deur die Harry met een smak dichtgooit. Ik ga op mijn tippen staan om op dezelfde hoogte te kunnen zijn. Nog nahijgend van deze ietwat heftige zoen kijken we elkaar aan, met tegen elkaar leunende voorhoofden. Mijn buik begint te tintelen. Zijn dit…vlinders? Nee! Dit mag niet! Ik ben niet verliefd op Harry. NIET. Hij zoent mijn kaaklijn en ik zet mijn verstand op nul. “Who cares about what happens tonigt?”, denk ik.

Zijn mond vind een weg naar mijn hals en hij plant zijn lippen op mijn schouder. ‘Harry’, zucht ik. Hij kijkt me vragend aan en ik schud mijn hoofd. ‘Ik heb geen idee waarom ik net je naam zei.’, grinnik ik. Harry grijnst even zijn witte tanden bloot en drukt zijn lippen net boven het randje van de halsuitsnijding van mijn jurkje. Ik kreun en sla een hand voor mijn mond. ‘Kunnen ze ons horen?’, fluister ik. Hij schud van “nee” en legt zijn vinger op mijn lippen. ‘Less words, more action.’, beveelt hij. Besef ik eigenlijk wel wat ik bezig ben? Ik sta hier even te zoenen met dé Harry Styles, nadat hij heeft gezegd dat hij van me hield, nou ja, soort van. Harry tilt me op en automatisch sla ik mijn benen rond zijn lichaam. Ik schop mijn hakken uit. Hij wankelt als een dronken man naar het bed en laat zich op zijn rug vallen. Meteen begint het bed te golven. ‘Serieus?’, vraag ik. ‘Een waterbed?’ Harry haalt zijn schouders op. ‘Waarom niet?’, glimlacht hij. Ik leun weer voorover en ga verder met wat we bezig waren. Making love, juist ja.

Ik lig met gesloten ogen op het bed. Niet flippen, Elisabeth. Niet flippen. We liggen allebei in ondergoed. Harry hangt boven mij en kijkt me bezorgd aan. ‘Alles ok?’, vraagt hij onzeker. Ik knik en langzaam glijden zijn handen naar mijn rug toe. Koortsachtig druk ik mijn lippen op de zijne. Ik wil het niet zien. De zachte stof van mijn beha glijd over mijn armen en valt met een boogje op de grond. ‘Je ziet er prachtig uit.’, fluistert hij. Nou, dat kon ik over hem niet echt zeggen. Zijn krullen leken in de war, hij had een beetje wallen onder zijn ogen en rook ook niet meer zo fris. Maar al bij al genoot ik met volle teugen van dit moment. Zijn vingers wrijven over mijn borsten en ik probeer een kreun te onderdrukken. Zijn handen zijn echt overal en de mijne woelen door zijn beroemde krullen. Ik voel zijn lid tegen mijn been en in no time ligt zijn onderbroek op de grond. Ik wend mijn blik even af en staar naar de klok op het nachttafeltje. 20:18. Plotseling verstijfd mijn lichaam als ik zijn handen aan mij onderbroek voel.

‘Gaat het wel?’ Ik hoor Harry’s stem en knik afwezig. ‘Mag ik?’, vraagt hij beleefd. Nogmaals schud ik mijn hoofd op en neer en zijn handen trekken langzaam mijn onderbroek naar beneden. Een beetje onwennig speel ik met zijn krullen. Ik prik mijn nagels in zijn bovenarmen als ik een vinger langs mijn bovenbeen voel gaan. ‘Ontspan gewoon.’, fluistert hij. Zacht wrijft hij met zijn vinger over mijn clitoris en ik zucht diep. Dit voelt goed. Hij beweegt ritmisch en perfect op mijn tempo. Net toen ik dacht dat ik het ging uitschreeuwen, stopt hij. ‘Your turn’, zeg ik speels. Ik grijp zijn lid en beweeg mijn hand op en neer. Harry ademt zwaar in en uit en ik kan het niet laten om eventjes te grinniken. Als ook hij bijna de controle over zichzelf gaat verliezen, haal ik mijn hand weg en kijk hem vragend aan. ‘En? Komt er nog wat van, Styles?’, vraag ik plagend.

‘Wacht!’, zegt hij haastig. Harry rommelt even in zijn toiletzak, die naast het bed ligt, en haalt er een kleine zilveren verpakking uit. ‘Ik wil niets op mijn geweten hebben.’, knipoogt hij. Ik knik en draai even mijn hoofd weg, dit wil ik niet zien. Na enkele seconden grijpt Harry mijn kin vast en draait mijn hoofd. ‘Gewoon genieten, niet denken, en op tijd stop zeggen.’ Weer knik ik en ik blijf in zijn ogen staren. Langzaam voel ik hem in me komen en ik verstrak helemaal. Harry grijpt mijn hand en geeft een bemoedigend kneepje. ‘Relax.’, zegt hij. Steeds sneller en sneller gaat hij op en neer. Ik schreeuw zijn naam. Hij glimlacht en gaat nog even door tot ik mijn naam hoor. Harry stopt en legt zich naast mij op het bed. ‘Dit.was.geweldig!’, hijgt hij. Ik maak een instemmend geluidje en leg mijn hoofd op zijn borstkas. ‘Elisabeth, ik hou van je.’, fluistert hij. Wow, dit moet ik even verwerken. Harry Styles, verliefd, op mij. Ik knik. ‘Ik ook van jou’, antwoordde ik. Ik moest niet weglopen van mijn gevoelens. Ik moest er voor gaan, en wel honderd procent!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen