Foto bij 003

Kate Scarlett Johnson
Josh Devine

Kate ligt tegen Josh aan op de grote bank in Kate haar woonkamer. Haar hoofd leunt zachtjes tegen Josh zijn borst aan. Zijn hand streelt langzaam door haar haar. Op de televisie draait een film, en als achtergrond geluid, is het geluid van de regen die hard maar kalm tegen de ramen tikt.
Kate werpt een blik naar buiten. 'Wat een weer' mompelt ze. Josh kijkt ook even naar buiten. 'Daar zou ik niet graag in willen lopen' zegt hij. Kate knikt, en ze legt haar hoofd weer op Josh zijn borst. Even rilt ze en ze trekt het dekentje, wat nu op hun voeten ligt, wat hoger.
'Heb je het koud?' vraagt Josh. Kate knikt weer en Josh slaat zijn armen wat steviger om Kate heen. Kate voelt zich slaperig worden en haar ogen vallen langzaam dicht.
Een paar uur later wordt Kate weer wakker. Ze knippert even met haar ogen en ziet dat Josh ook in slaap was gevallen.
Kate kijkt op de klok, half zeven. Buiten is het al donker en het regent nog steeds. Voorzichtig maakt Kate, Josh wakker. Ook hij knippert even vermoeid met zijn ogen. 'Zijn we in slaap gevallen?' vraagt hij verbaast als hij het beginscherm van de film ziet. Kate grinnikt en knikt. 'Het is half 7, zullen we nog eten gaan koken, of gewoon iets bestellen?'. 'We kunnen wel proberen te koken?' lacht Josh. Kate grinnikt. 'Oké' zegt ze , en ze trekt Josh mee naar de keuken. 'Kijk maar even in de kast of daar nog wat staat, dan kijk ik in de koelkast' zegt Kate en Josh knikt. Kate kijkt in de koelkast, die aardig leeg is. Ze zou weer is boodschappen moeten doen. Als ze de koelkast dicht doet, ziet ze Josh met pasta en pastasaus in zijn handen staan. 'Spaghetti?' vraagt hij. Kate lacht. 'Oké'. Kate twee pannen en zet ze op het fornuis. Samen maken ze spaghetti. Even later zitten ze aan een gedekte tafel, hun spaghetti op te eten. Er heerst een stilte, maar geen ongemakkelijke stilte. 'We zijn een goed team samen, als het om koken gaat' lacht Josh. Kate lacht en knikt. 'Ja'. 'Ik wil wat proberen' zegt Josh en hij neemt een lange sliert spaghetti in zijn mond. Het uiteinde pakt hij vast. 'Kom hier' murmelt hij. Kate lacht. 'Serieus?'. Josh knikt. Kate schuift haar stoel dichterbij. Ze neemt het andere gedeelte in haar mond. Samen slurpen ze het sliertje op, tot hun lippen elkaar raken. Een mix van spaghetti en liefde. Kate grinnikt en drukt haar lippen nog een keer op die van Josh. Josh zijn tong streelt haar onderlip en Kate opent haar mond. Hun tongen ontmoeten elkaar, en Josh trekt Kate bij hem op schoot. Veel te snel, volgens Josh, haalt Kate haar lippen weer van die van Josh. Ze glimlacht en drukt nog snel een kus op de mond van Josh. Zijn hand streelt liefdevol over haar wang. 'Blijf je vannacht slapen?' fluistert Kate zachtjes. Josh knikt. 'Ja' fluistert hij terug.


Aaaww, zijn ze niet lief samen?
Sorry voor het lange wachten, school is moeilijker dan ik dacht, en ik heb zoooooo veel huiswerk!
Toch blijf ik stukjes schrijven, en ik hoop dat er binnenkort meer abo's komen!

REACTIES ZIJN HEEEEL ERG WELKOM!!

Reageer (2)

  • xIsoldee

    Lief.<3

    1 decennium geleden
  • Pepito

    aww!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen